Βραδιά προκριματικών Champions League με τρεις επιλογές από την Kingbet

Newsroom
Βραδιά προκριματικών Champions League με τρεις επιλογές από την Kingbet

bet365

Αν εξετάσουμε το ζήτημα καθαρά ποδοσφαιρικά, το μυαλό είναι σαφώς στα ματς της Τετάρτης και της Πέμπτης. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το καθήκον του με τη Μακάμπι Χάιφα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ένα μίνι θαύμα κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας και ο Άρης πρέπει να κάνει μια… αγγαρεία απέναντι στην Γκόμελ, αφού έχει ήδη προκριθεί

Όμως το στοίχημα είναι πάντα εδώ και το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Champions League έχει έξι παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον και ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Πρώτη στάση στη Λάρνακα και στην «AEK Arena». Οι «κιτρινοπράσινοι» της ΑΕΚ υποδέχονται τη Μίντιλαντ μία βδομάδα μετά το μεταξύ τους 1-1 στη Δανία. Οι Δανοί ήταν καλύτεροι, αλλά η ισοπαλία δίνει ελπίδες για ιστορική πρόκριση στην ΑΕΚ. Η ζέστη θα παίξει σαφώς τον ρόλο της, όπως και η δυναμική κινητοποίηση του κόσμου, που περιμένει να ζήσει μια μεγάλη βραδιά.

Και πρόκειται όντως για ραντεβού με την ιστορία. Ο νικητής του ΑΕΚ Λάρνακας - Μίντιλαντ εξασφαλίζει την πρόκριση στους ομίλους τουλάχιστον του Conference League και αυτό είναι κάτι που το κοινό της ΑΕΚ δεν μπορεί να αγνοήσει.

Η πρώτη σκέψη είχε να κάνει με το Goal/Goal, αρκετά καλοπληρωμένο. Η δύναμη της ΑΕΚ είναι μπροστά, όμως μένει να φανεί πώς θα καταφέρει να περιορίσει τη Μίντιλαντ. Ειδικά το ματσάρισμα του Κύπρου Χριστοφόρου με τον ταχύτατο εξτρέμ Ίσακσεν θα είναι καθοριστικό. Όμως το ματς σηκώνει ρίσκο. Θα πάμε να ψάξουμε έναν σκόρερ από πλευράς γηπεδούχων. Ο Μπρούνο Γκάμα θα κάνει ντεμπούτο και ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει. Το ίδιο και ο Ματ Ντάρμπισιρ, που έχασε ως ανέτοιμος το πρώτο ματς της σεζόν. Θα ποντάρουμε πάντως στον μίστερ γκολ της ΑΕΚ, τον αειθαλή Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο 35χρονος επιθετικός από τα Σκόπια θα έχει πιο προωθημένο ρόλο σε σχέση με το πρώτο ματς και αν κάτι ξέρει να κάνει καλά, είναι να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Τρισκόφσκι, παίζει στο 3.20, απόδοση ιδιαίτερα ψηλή για την ποιότητά του.

Επόμενη στάση η Υπερδνειστερία και το ματς Σέριφ Τίρασπολ - Μάριμπορ. Το πρώτο παιχνίδι, στη Σλοβενία, ήταν το καλύτερο φάρμακο για την αϋπνία. Ξεχάστε την περσινή Σέριφ που κέρδισε Σαχτάρ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπράγκα. Η εταιρία Σέριφ, που βρίσκεται πίσω από την ομάδα, έχει οικονομικές δυσκολίες. Μιλάμε τώρα για έναν όμιλο που ασχολείται με τα πάντα. Έχει σούπερ μάρκετ, έχει ξενοδοχεία, έχει τηλεοπτικούς σταθμούς, έχει εταιρία κινητής, έχει πετρέλαια και έχει αλκοολούχα ποτά, που ελπίζουμε να μην είναι κι αυτά «πετρέλαιο».

Λέγαμε, λοιπόν, για τα οικονομικά θέματα της μητρικής Σέριφ, που έχουν πάρει παραμάζωμα και την ποδοσφαιρική Σέριφ. Έχει μπει πωλητήριο στους πάντες. Έφυγε ο Τραορέ, έφυγε ο Ντουλάντο, έφυγε ο Μπρούνο, έφυγε ο Ντιοπ, έφυγε ο Περναμπούκο. Αν κάποιος κάνει πρόταση για τον φυσιοθεραπευτή, πιθανότατα θα τον πάρει. Ακόμα και έτσι, το ρόστερ της είναι ποιοτικότερο της Μάριμπορ και εντός έδρας λογικά θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Και όλα αυτά σε χαμηλό σκορ. Το 1Χ + Under 2,5 πληρώνει 1.85.

Και κλείνουμε με μια βόλτα από το Λουξεμβούργο. H Ντουντελάνζ έχει προίκα το υπέρ της 1-0 επί της Πιούνικ στο Γερεβάν της Αρμενίας. Το ποδόσφαιρο στη μικρούλα χώρα της κεντρικής Ευρώπης έχει κάνει άλματα προόδου και αυτό φαίνεται τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και στις επιδόσεις της εθνικής ομάδας. Η Ντουνταλάνζ είναι καλύτερη ομάδα από τους Αρμένιους, αλλά είναι το όνομα που τροποποιεί τις αποδόσεις του Ντουντελάνζ - Πιούνικ Ερεβάν και μας δίνει τον άσο σε απόδοση 2.30. Αξίζει μια ματιά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα