Λίβερπουλ: Το 44% θεωρεί αποτυχημένη τη σεζόν στο poll του Gazzetta!

Λίβερπουλ: Το 44% θεωρεί αποτυχημένη τη σεζόν στο poll του Gazzetta!

Newsroom
Λίβερπουλ: Το 44% θεωρεί αποτυχημένη τη σεζόν στο poll του Gazzetta!

bet365

Το 56% του κοινού του Gazzetta θεωρεί πως η Λίβερπουλ έκανε μια επιτυχημένη χρονιά με τους δυο τίτλους που κατέκτησε και με το ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Η Λίβερπουλ είχε ένα όνειρο μέσα στη σεζόν. Τον... άπιαστο στόχο του «quadruple», με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του FA Cup, του League Cup και του Champions League. Tο φινάλε της ποδοσφαιρικής χρονιάς τη βρίσκει με τα δυο εγχώρια κύπελλα στην αγκαλιά, αλλά οι δυο μεγάλοι στόχοι χάθηκαν στο... νήμα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στους δυο τελικούς με την Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ» σήκωσε το FA Cup και το League Cup, ούσα πιο εύστοχη από το σύνολο του Τόμας Τούχελ στη διαδικασία των πέναλτι. Στην Premier League το πρωτάθλημα κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική με τη Λίβερπουλ να τερματίζει μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο Έτιχαντ από την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ, αλλά η ομάδα του Γκουαρδιόλα έκανε την ανατροπή και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Όσον αφορά το Champions League οι «Κόκκινοι» ήταν ανώτεροι στον τελικό του «Σταντ ντε Φρανς» και δημιούργησαν ουκ ολίγες μεγάλες ευκαιρίες, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης με ήρωα τον Κουρτουά ήταν η ομάδα που σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στον ουρανό του Παρισιού.

Οι παίκτες του Κλοπ έκαναν ρεκόρ συλλόγου με 147 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, όμως είναι τρελό στατιστικό ότι δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε μία φορά σε τρεις μεγάλους τελικούς διάρκειας 330 λεπτών. Σε αυτούς τους τρεις αγώνες είχαν 61 σουτ, τα 17 εντός εστίας. Τρεις τελικοί, 92 βαθμοί στην Premier League, μόλις τέσσερις ήττες σε 63 ματς και δυο τρόπαια τα οποία πανηγύρισαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ στην «παρέλαση» της ομάδας στο Μέρσεϊσαϊντ λίγες μόλις ώρες μετά την ήττα στο Παρίσι.

Στo poll του Gazzetta έλαβαν μέρος 3.668 αναγνώστες, εκ των οποίων οι 2.038 (56%) θεωρούν πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε μια επιτυχημένη σεζόν, ενώ 1.630 (44%) δεν πιστεύουν ότι οι Reds πέτυχαν όσα θα μπορούσαν.

Τα αποτελέσματα του poll του Gazzetta:

poll-gazzetta

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα