Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Η ενδεκάδα των Reds για τον τελικό του Champions League

Newsroom
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Η ενδεκάδα των Reds για τον τελικό του Champions League

bet365

Η ευρωπαϊκή συνταγή του Γιούργκεν Κλοπ εφαρμόστηκε και στον τελικό του Champions League, με τους Κονατέ και Ντίας να παίρνουν φανέλα βασικού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην ενδεκάδα οι Φαμπίνιο και Τιάγκο.

Τα προβλήματα τραυματισμών είναι παρελθόν και η Λίβερπουλ παρατάσσεται «πάνοπλη» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον μεγάλο τελικό του Champions League. Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τους Φαμπίνιο και Τιάγκο να μπαίνουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις τελευταίες μέρες και δεν δίστασε να τους δώσει φανέλα βασικού, με τους Φαν Ντάικ και Σαλάχ να έχουν ξεπεράσει τις δικές τους ενοχλήσεις χάρη στην προφύλαξή τους την τελευταία εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε τον Ιμπραΐμα Κονατέ ως παρτενέρ του Ολλανδού στόπερ, όπως και τον Λουίς Ντίας στην επιθετική τριπλέτα με Μανέ και Σαλάχ.

Στον πάγκο έμεινε ο δικός μας, Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του αγώνα, ανάλογα και με την εξέλιξή του.

Αναλυτικά η 11άδα των Reds: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Σαλάχ, Μανέ, Ντίας

Αναπληρωματικοί: Κέλεχερ, Τσιμίκας, Μάτιπ, Γκόμεζ, Τσάμπερλεϊν, Μίλνερ, Κεϊτά, Τζόουνς, Έλιοτ, Ζότα, Μιναμίνο, Φιρμίνο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα