Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ηδη φαβορί η Λίβερπουλ

Σωτηρακόπουλος Προγνωστικά Champions League

Αν και βρισκόμαστε δύο μέρες πριν από το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο τι συμβαίνει στις αποδόσεις του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι αποδόσεις τη φέρνουν σε ρόλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και της νίκης στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Το αντίθετο δηλαδή απ’ ό,τι ίσχυε στον τελικό του Κιέβου στην Ουκρανία πριν από τέσσερα χρόνια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε μια μικρή υπέρβαση φέτος. Απέκλεισε τα μεγαθήρια του Τσάμπιονς Λιγκ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι, συν την Τσέλσι, για να καταφέρει να βρίσκεται στον τελικό.

🎁AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!💰

Η Λίβερπουλ σίγουρα είχε πιο εύκολη διαδρομή στην προσπάθειά της να φτάσει στον τελικό, αλλά έδειξε τις δυνατότητές της για μια ακόμη σεζόν και στο πρωτάθλημα. Αν και θα πρέπει να περιμένουμε τα τελευταία νέα για να δούμε την αγωνιστική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών, έχω την αίσθηση πως θα δούμε ένα ματς με γκολ.

Τα ειδικά στοιχήματα

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς ειδικά στοιχήματα δεν υπάρχει, οπότε να είστε έτοιμοι για αυριανό blog όπου εκτός από τα βασικά σημεία θα υπάρξει και η ανάλυση για κάποια ειδικά στοιχήματα που θα ακολουθήσω. Είτε πάνω σε παίκτες, είτε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πιστεύω ότι θα είναι ένας τελικός που θα μας δώσει αρκετές καλές ευκαιρίες για στοίχημα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*