Ανρί: «Η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το Champions League και ο Μπενζεμά τη Χρυσή Μπάλα»

Κώστας Τόπας
Ανρί: «Η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το Champions League και ο Μπενζεμά τη Χρυσή Μπάλα»

bet365

Στον Καρίμ Μπενζεμά για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας ποντάρει ο Τιερί Ανρί, ο οποίος μεταξύ άλλων έδωσε ως φαβορί την Λίβερπουλ για την κατάκτηση του Champions League.

Ο Γάλλος παλαίμαχος επιθετικός μίλησε για την αγωνιστική φόρμα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες φοβούνται τους Μαδριλένους κι αυτοί έχουν τα ίδια συναισθήματα όταν αντιμετωπίζουν τους «μπλαουγκράνα».

«Όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες φοβούνται την Ρεάλ και η Ρεάλ φοβάται την Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά ο Ανρί στο «CBS Sports» και στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για τον μεγάλο τελικό του Champions League, στις 28 Μαΐου, μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ.

«Προσωπικά πιστεύω ότι η Λίβερπουλ θα κερδίσει το Champions League. Είναι πιο δυνατή από την Ρεάλ. Για να γίνει ακόμη μεγαλύτερος ο τελικός του Champions League, τα δύο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα είναι ο Μανέ και ο Μπενζεμά», είπε ο Ανρί για τη μάχη των δύο επιθετικών στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για τον νικητή της Χρυσής Μπάλας, ο πρώην Γάλλος επιθετικός ποντάρει στον συμπατριώτη του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει 43 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις: «Πιστεύω ακόμα ότι ο Μπενζεμά είναι μπροστά, αλλά αν ο Μανέ κερδίσει με τη Λίβερπουλ το Champions League και η ομάδα του πετύχει και το quadruple, τότε θα είναι ένας αρκετά δυνατός αντίπαλος για τη Χρυσή Μπάλα. Αλλά εξακολουθώ να στοιχηματίζω στον Μπενζεμά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα