Champions League: Η Καμίλα Καμπέγιο θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του τελικού (vid)

Newsroom
Champions League: Η Καμίλα Καμπέγιο θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του τελικού (vid)

bet365

Η παγκοσμίας φήμης pop-star Καμίλα Καμπέγιο θα «λάμψει» επί σκηνής στο «Παρκ Ντε Πρενς», αναλαμβάνοντας το show της τελετής έναρξης του φετινού τελικού του Champions League στο Παρίσι.

Η UEFA συνεχίζει την παράδοση των τελευταίων χρόνων με τα εντυπωσιακά show στο pre-game του τελικού του Champions League κι αυτή τη φορά, το «χρίσμα» για τη φετινή σεζόν λαμβάνει η Καμίλα Καμπέγιο.

Η Αμερικανοκουβανή καλλιτέχνιδα της pop, υποψήφια για Grammy με δεκάδες κομμάτια που έγιναν παγκόσμια hit, θα τραγουδήσει στη φετινή τελετή έναρξης του τελικού του Παρισιού (28/5, 22:00, Cosmotesport1HD, Live Gazzetta) όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, φέρνοντας «λάμψη» και... λάτιν αέρα και το «Παρκ Ντε Πρενς».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα ανέβω στη σκηνή σε λίγες μέρες στον τελικό του Champions League στο Παρίσι. Πρόθεσή μου να σας παρουσιάσω ένα πραγματικά ξεχωριστό show, ενώνοντας το πνεύμα της λατινικής κληρονομιάς μου με το αίσθημα της συντροφικότητας για τους φιλάθλους και τους φίλους της μουσικής σε όλον τον κόσμο. Δεν μπορώ να περιμένω!», ανέφερε στις δηλώσεις της η 26χρονη performer.

Την περασμένη φορά που Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ κοντραρίστηκαν στον τελικό το 2018, τη βραδιά είχε ανοίξει μια άλλη παγκοσμίας κλίμακας σταρ, η Dua Lipa. Στο παρελθόν εμφανίστηκαν επίσης οι Imagine Dragons, Black Eyed Peas, Alicia Keys, Marshmello & Selena Gomez και ο διεθνούς φήμης Ιταλός τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα