Βιγιαρεάλ στους οπαδούς της: «Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί»

Βιγιαρεάλ στους οπαδούς της: «Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί»

Βιγιαρεάλ στους οπαδούς της: «Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί»

bet365

Η Βιγιαρεάλ μέσω Social Media ευχαρίστησε τους οπαδούς της για την υποστήριξη τους στο φανταστικό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας του Ουνάι Έμερι.

Η Βιγιαρεάλ είναι αναμφίβολα η ομάδα έκπληξη του φετινού Champions League. Τα «Κιτρινα Υποβρύχια»... τορπίλισαν δύο ευρωπαϊκά «μεγαθήρια», καθώς απέκλεισαν στους «16» τη Γιουβέντους και στα προημιτελικά τη Μπάγερν Μονάχου, αμφότερες μέσα στην έδρα τους. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι για ένα ημίχρονο κόντρα στην Λίβερπουλ, έφτασε κοντά στο «όνειρο» του τελικού του Παρισιού, όμως στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ «καθάρισε» την πρόκριση.

Σε αυτό τους το ταξίδι η κάτοχος του περσινού Europa League είχε στο πλευρό της τους οπαδούς της, οι οποίοι της έδωσαν ώθηση τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας, ενώ στο ματς με τους «Κόκκινους» στο «Θεράμικα» δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για την ομάδα τους ακόμα και όταν το ματς είχε κριθεί. Η Βιγιαρεάλ μέσω Social Media ευχαρίστησε τους οπαδούς της για την υποστήριξη, αναφέροντας: «θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί».

Η ανάρτηση των Ισπανών:

«Σήμερα είναι η μέρα για να νιώσετε πολύ περήφανοι που είστε μέρος αυτού του συναισθήματος. Αυτής της οικογένειας. Χθες μας αφήσατε άφωνους. Για τον τρόπο που μας πιστέψατε και ονειρευτήκατε. Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα