Μόντριτς για Τσέλσι: «Η πιο δύσκολη ομάδα που μπορείς ν' αντιμετωπίσεις» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μόντριτς για Τσέλσι: «Η πιο δύσκολη ομάδα που μπορείς ν' αντιμετωπίσεις» (vid)

bet365

Ο Λούκα Μόντριτς κατάφερε να συνεισφέρει για την πρόκριση της Ρεάλ στα ημιτελικά, όμως, αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια της Τσέλσι, την οποία και χαρακτήρισε την πιο ζόρικη αντίπαλο!

Ο Κροάτης έκανε ξανά το μαγικό του και σέντραρε με το εξωτερικό μέρος του δεξιού του ποδιού για τον Ροντρίγκο που σκόραρε στο 80' και κατάφερε να στείλει τον επαναληπτικό προημιτελικό στην παράταση, όπου ο Μπενζεμά εν τέλει οδήγησε τους «μερένγκες» στα ημιτελικά.

Η Τσέλσι άφησε όλες τις δυνάμεις της στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αισθάνεται υπερήφανη για το «μπαμ» που επιχείρησε να κάνει, με τον Μόντριτς να δηλώνει: «Τους παρακολουθώ πολύ και είναι η πιο δύσκολη ομάδα που μπορείς ν' αντιμετωπίσεις. Βλέπω τα παιχνίδια της Τσέλσι λόγω του φίλου μου, του Ματέο και γνωρίζω πόσο ζόρικη ομάδα είναι πόσο δυνατή στο phsical game».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα