Βιγιαρεάλ: Το καυστικό tweet για... Farmers League και «μικρούς συλλόγους»

Newsroom
Βιγιαρεάλ: Το καυστικό tweet για... Farmers League και «μικρούς συλλόγους»

bet365

Η Βιγιαρεάλ χάρηκε στο έπακρο την πρόκρισή της και μέσω social media, απαντώντας με καυστικό tweet σε όσους την αμφισβήτησαν παλαιότερα για το βεληνεκές της.

Πρωταθλήτρια Europa League στα ημιτελικά του Champions League. Καθόλου περίεργο θα έλεγε κανείς. Μόνο το πέτυχε η «μικρή» Βιγιαρεάλ, της κωμόπολης των 50.000 κατοίκων. Το κλαμπ που για πολλούς, φιλάθλους και έτερους συλλόγους, θεωρείτο το... χωριό που σάρωσε την Ευρώπη. Και η νέα μεγαλειώδης πρόκριση της αρμάδας του Ουνάι Έμερι αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για το Κίτρινο Υποβρύχιο να αποστομώσει τους επικριτές του.

Λίγο μετά το τέλος του ματς στο Μόναχο και το «χρυσό» 1-1 με το γκολ του Τσουκουέζε, η Βιγιαρεάλ πέρασε στην... αντεπίθεση μέσω social media και ανήρτησε μια χιουμοριστική φωτογραφία, που δείχνει έναν αγρότη σε ένα τρακτέρ και τη λεζάντα «Καλώς ήρθατε στο UEFA Farmers League». Πρόκειται για τον υποτιμητικό όρο που χρησιμοποιούν οπαδοί και κλαμπ από την Αγγλία κι άλλα προηγμένα πρωταθλήματα για τις υποδεέστερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή τους μικρότερους σε πρεστίζ συλλόγους. Τίτλος που έχει αποδοθεί πολλάκις στο παρελθόν για τη «θαυματουργή» Βιγιαρεάλ, η οποία στο αγγλικό προφίλ της αυτοσαρκάστηκε σε ένδειξη ειρωνείας για αυτό τον χαρακτηρισμό, γράφοντας «μικρός σύλλογος» πάνω από την ίδια φωτογραφία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα