Τσέλσι: Παράταση στη διορία για τους υποψήφιους αγοραστές

Τσέλσι: Παράταση στη διορία για τους υποψήφιους αγοραστές

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Παράταση στη διορία για τους υποψήφιους αγοραστές

bet365

Και την επόμενη εβδομάδα θα έχουν στη διάθεσή τους οι υποψήφιοι αγοραστές της Τσέλσι προκειμένου να καταθέσουν τις τελικές προσφορές τους και να βελτιώσουν, αν το επιθυμούν, τα ποσά για τις μετοχές του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η διορία θα ολοκληρωνόταν την 11η του Απρίλη, δηλαδή την προσεχή Δευτέρα, οι τέσσερις πλευρές που διεκδικούν το πακέτο των μετοχών των «μπλε» του Λονδίνου έχουν ακόμα μια εβδομάδα περιθώριο για να διαμορφώσουν την τελική πρότασή τους.

Η Raine Group είχε ενημερώσει πως όποιος ήθελε μπορούσε και να βελτιώσει το ποσό της τελικής προσφοράς, με την αμερικανική εταιρεία να διαβιβάζει στη συνέχεια τον επικρατέστερο υποψήφιο αγοραστή στην Κυβέρνηση, ώστε να εγκριθεί αρχικά από εκεί η πρόταση που θα έχει κάνει κι έπειτα να πάρει το ok και από την ειδική επιτροπή της Premier League.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως επί του αγωνιστικού, οι μέρες αυτές είναι πολύ δύσκολες για το σύνολο του Τόμας Τούχελ καθώς έχουν έρθει απανωτές εντός έδρας ήττες με μεγάλα σκορ από Μπρέντφορντ και Ρεάλ σε πρωτάθλημα και Champions League...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα