Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε για γούρι ακολούθησε την ίδια προετοιμασία που έκανε κόντρα στην Γιουνάιτεντ (vid)

Κώστας Τόπας
Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε για γούρι ακολούθησε την ίδια προετοιμασία που έκανε κόντρα στην Γιουνάιτεντ (vid)

bet365

Κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, η Ατλέτικο, ύστερα από εντολή του Ντιέγκο Σιμεόνε, ακολούθησε την ίδια ρουτίνα που έκανε στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ατλέτικο στις αρχές του περασμένου μήνα εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, αφήνοντας εκτός την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας επικράτησε 1-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Επειτα από την σπουδαία πρόκριση, οι «ροχιμπλάνκος» κλήθηκαν ξανά στο Μάντσεστερ αλλά αυτή τη φορά για να τεθούν αντιμέτωποι με το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τα γούρια και τα κουσούρια του. Γι' αυτό και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Chiringuito, ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Αργεντινός τεχνικός έκανε ακριβώς ό,τι έκανε στην προετοιμασία για το ματς με την Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, οι και οι δύο πτήσεις προς Μάντσεστερ αναχώρησαν από τη Μαδρίτη στις 11:30 το πρωί και η Ατλέτικο ταξίδεψε με το ίδιο λεωφορείο και έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με την προηγούμενη φορά. Η συνέντευξη Τύπου ήταν προγραμματισμένη για την ίδια ώρα, όπως και η προπόνηση, ενώ στα Μέσα μίλησε ξανά ο Μάρκος Γιορέντε.

Μόνο που αυτή τη φορά τα... γούρια δεν λειτούργησαν για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, προκειμένου η ομάδα της Μαδρίτης να φύγει με το διπλό από Μάντσεστερ, όπως το έκανε πριν από μερικές εβδομάδες.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα