Η Kingbet συνεχίζει το σερί της: Τα όργια του Λάζαρου και το ροντέο στη Γερμανία

Newsroom
Η Kingbet συνεχίζει το σερί της: Τα όργια του Λάζαρου και το ροντέο στη Γερμανία

bet365

Πολύ οριακά ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο, αλλά και μπάσκετ.

Υπάρχουν αγώνες που τα δεδομένα οδηγούν σε ξεκάθαρα συμπεράσματα και φέρνουν σε πρώτο πλάνο ορισμένα σημεία στο κουπονι στοιχηματος.

Σπουδαίος επαναληπτικός στην Κύπρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί η γηπεδούχος να ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα με 2-1, αλλά το εκτός έδρας γκολ αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισης. Παράλληλα θα έχει ως οδηγό το εντυπωσιακό υπέρ της 4-1 στο πρωτάθλημα πριν από λίγες μέρες. Ενα ματς που έκαναν όργια οι Χριστοδουλόπουλος και Ουάρντα σκοράροντας τα τρία από τα τέσσερα γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ ναι μεν έχει έμπειρο σύνολο, αλλά αντιμετωπίζει στο χειρότερο σημείο της σεζόν κομβικές απουσίες με κυριότερη αυτή του σκόρερ Κβιλιτάια. Προκαλεί o άσος στο 2.20.

Για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Βιγιαρεάλ θέλει να αποδείξει κόντρα στην Μπάγερν ότι δεν έχει πιάσει ακόμα το αγωνιστικό της ταβάνι. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα από την Ισπανία με όπλο τη δύναμη και την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της έφτασε ως εδώ. Το θέμα είναι πώς θα μπορέσει να βάλει φρένο στην επιθετική ορμή της Μπάγερν. Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα, αλλά ο Εμερι είναι ένα έμπειρος προπονητής, που ξέρει να κλείνει υποδειγματικά τους διαδρόμους. Δεν είναι τυχαίο ότι έρχεται από πέντε σερί N/G, εκ των οποίων τα τέσσερα συνδυάστηκαν με under. Οι Γερμανοί γνωρίζοντας πως έχουν τη ρεβάνς στο Μόναχο περιμένουμε να είναι και αυτοί πιο προσεκτικοί οδηγώντας το ματς στο όριο. Ως εκ τούτου το under 3,5 στο 1.55 αποκτά αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Στο μπασκετικό πρόγραμμα και συγκεκριμένα στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός παίζει στη Γερμανία με την Αλμπα. Ματς χωρίς σκοπιμότητες για τις δύο ομάδες. Αμφότερες θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Η άμυνα αποτελεί το μεγάλο φετινό αγκάθι τους. Η Αλμπα επιτρέπει κατά μέσο όρο στη διοργάνωση 79,7 πόντους και ο Παναθηναϊκός 79,9. Η αγωνιστική συμπεριφορά τους και το ότι δεν κυνηγάνε ουσιαστικά κάτι στη διοργάνωση μπορεί να μετατρέψει το ματς σε ροντέο επιβεβαιώνοντας το over 155,5 στο 1.75!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα