Αλεξάντερ-Άρνολντ: Όλες οι απίθανες μπαλιές του κόντρα στη Μπενφίκα (vid)

Newsroom
Αλεξάντερ-Άρνολντ: Όλες οι απίθανες μπαλιές του κόντρα στη Μπενφίκα (vid)

bet365

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ήταν απολαυστικός κόντρα στη Μπενφίκα, ξεκλείδωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνά της με τις φανταστικές μακρινές μεταβιβάσεις του και έπαιξε καθοριστικό γκολ στο δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ.

Ο Λουίς Ντίας με γκολ και ασίστ σφράγισε την κορυφαία του εμφάνιση ως τώρα με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Άλισον στη μία περίπτωση που χρειάστηκε κατέβασε «ρολά». Με εξαίρεση την αδράνεια στη φάση του 1-2, οι Reds λειτούργησαν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή κόντρα στη Μπενφίκα και ο κινητήρας τους στο δημιουργικό κομμάτι ήταν χωρίς αμφιβολία ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ ήταν χάρμα ιδέσθαι, έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του σε κανονική ροή αγώνα αλλάζοντας με αδιανότητες «30άρες» και «40άρες» μπαλιές το παιχνίδι από τη μία πλευρά στην άλλη και κάπως έτσι «ξεκλείδωνε» την άμυνα των Αετών ακόμα κι όταν οι Reds αδυνατούσαν να βρουν χώρους από τον άξονα.

Το 0-2, άλλωστε, φέρει τη σφραγίδα του «TAA», ο οποίος έβγαλε μόνο του από δεξιά τον Ντίας στο 34' με μία από αυτές τις «θανατηφόρες» μεταβιβάσεις του και πιστώθηκε τη δευτερεύουσα ασίστ στο γκολ του Μανέ.

Απολαύστε όλες τις μπαλιές του Αλεξάντερ-Άρνολντ κόντρα στη Μπενφίκα σε ένα βίντεο:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα