Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο: Χωρίς εκπλήξεις οι Πολίτες, με δίδυμο Γκριεζμάν - Φέλιξ στην κορυφή οι Μαδριλένοι

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο: Χωρίς εκπλήξεις οι Πολίτες, με δίδυμο Γκριεζμάν - Φέλιξ στην κορυφή οι Μαδριλένοι

bet365

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο, με τον Γκουαρδιόλα για ακόμη μια φορά να επιλέγει σχηματισμό χωρίς καθαρό φορ και τον Σιμεόνε να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους Γκριεζμάν - Φέλιξ στην κορυφή.

Χωρίς εκπλήξεις θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ» η Μάντσεστερ Σίτι για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο.

Με τους Γουόκερ και Ντίαζ να παραμένουν εκτός πλάνων, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε φανέλα βασικού στους Κανσέλο, Λαπόρτ, Στόουνς και Άκε για την τετράδα στην άμυνα, την ίδια ώρα που για ακόμα μια φορά στη φετινή σεζόν επέλεξε ενδεκάδα χωρίς καθαρό φορ (Γκαμπριέλ Ζεσούς).

Στην αντίπερα όχθη ο Ντιέγκο Σιμεόνε υιοθετεί (στα χαρτιά) έναν αρκετά πιο αμυντικογενή σχηματισμό με πεντάδα στην άμυνα και τους Γκριεζμάν και Ζοάο Φέλιξ να στέκονται ως δίδυμο στην αιχμή του δόρατος των Μαδριλένων.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Κανσέλο, Λαπόρτ, Στόουνς, Άκε, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Μπερνάντο Σίλβα, Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Φελίπε, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Λόντι, Βρσάλικο, Κοντογκμπιά, Γιορέντε, Κόκε, Γκριεζμάν, Ζοάο Φέλιξ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα