Η Kingbet σε χορτάρι και παρκέ, παίζει μπάλα σε Champions League και NBA

Newsroom
Η Kingbet σε χορτάρι και παρκέ, παίζει μπάλα σε Champions League και NBA

bet365

Χθες κάναμε το αγροτικό μας στην άγονη γραμμή του στοιχήματος. Κάτι Σουηδίες, κάτι Β’ Νορβηγίας και ολίγον από Χιλή. Σήμερα ήρθε η στιγμή για τα μεγάλα σαλόνια. Πάμε να παίξουμε μπαλίτσα και να βρούμε ευκαιρίες από τα ματς του Champions League αλλά και στα παρκέ του NBA.

Πρεμιέρα απόψε για τα προημιτελικά του Champions League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος: στο Μάντσεστερ όπου στις 15 Μαρτίου έκανε το μεγάλο ριφιφί και απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ με το γκολ του Λόντι. Τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα κόντρα στη Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, που παρουσιάζεται ως το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Εκ πρώτης όψεως, έχεις δύο σπουδαίες επιθετικές ομάδες. Βλέπεις μια Σίτι που έχει την τεσσάρα ψωμοτύρι. Μια Ατλέτικο με επίθεση-λουκούμι, αποτελούμενη από Σουάρες, Γκριζμάν και τον αναγεννημένο Ζοάο Φέλιξ. Το χέρι κάνει να πάει μόνο του στο Over, σωστά;

Αν η απάντησή σας ήταν ναι, τότε πέσατε στην παγίδα. Πάρτε το χεράκι που λειτουργεί αυτοβούλως και δέστε το στο ποδάρι του τραπεζιού της κουζίνας. Τα
προγνωστικα champions league λειτουργούν διαφορετικά.

Ούτως ή άλλως το πρώτο σκέλος σε νοκ-άουτ παιχνίδια πάντα είχαν αυτήν την ιδιαιτερότητα. Οι δύο ομάδες, ειδικά η φιλοξενούμενη, δεν είχαν ποτέ λόγο να ανοιχτούν. Πάμε για το 0-0 κι αν καταφέρουμε να σκοράρουμε, τότε ακόμα καλύτερα. Τώρα έχουν αλλάξει ακόμα περισσότερο τα δεδομένα. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο εκτός έδρας γκολ. Ο φιλοξενούμενος, ειδικά αν είναι αουτσάιντερ όπως η Ατλέτικο στην προκειμένη περίπτωση, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ανοιχτεί. Ο Σιμεόνε μπορεί κάλλιστα να παρκάρει πούλμαν στο «Έτιχαντ» και να περιμένει. Υπάρχει και το ενενηντάλεπτο της επόμενης βδομάδας. Η Σίτι θα θέλει να επιτεθεί, αλλά δεν πρόκειται να αφήσει διαδρόμους. Δεν είναι χαζός ο Πεπ. Το λάθος του περσινού τελικού, όταν έπαιξε χωρίς εξάρι, τον στοιχειώνει. Φέτος θέλει να πάει στα σίγουρα. Το Under του 2.02 είναι μουσική στ’ αφτιά.

Στο άλλο ματς της ημέρας για το Champions League, ανάμεσα σε Μπενφίκα και Λίβερπουλ, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Λίβερπουλ είναι (πιθανότατα) η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη διοργάνωση. Η πρόκριση επί της Μπενφίκα, σε κανονικές συνθήκες, δεν χάνεται. Γιατί να μην κλειδώσει από σήμερα; Η επικράτηση των «ρεντς» επί μιας ασταθέστατης Μπενφίκα είναι εξαιρετικά πιθανή, όμως στις αποδόσεις που τη βρίσκουμε δεν παίζεται. Για να χτίσουμε απόδοση, πάμε να συνυπολογίσουμε πως η Λίβερπουλ προέρχεται από έξι No Goal. Το ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 βρίσκεται στο 2.75 και παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Και αφού τα κουβεντιάσαμε για το Champions League, ας κάνουμε ένα όμορφο ταξιδάκι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Γιατί, είπαμε, η χθεσινή εκδρομή στις Σκανδιναβίες ξεπλένεται μόνο με γκλάμουρ. Και δεν υπάρχει πιο «δικό μας» γκλάμουρ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι πρωταθλητές Μπακς δεν έχουν περιθώριο να κάνουν ροτέισον. Με Σέλτικς και Σίξερς παίζουν τη δεύτερη θέση στην Ανατολή που εξασφαλίζει καλύτερα ζευγαρώματα (αν και θα εξαρτηθεί από το πού θα καταλήξουν οι Νετς) και κυρίως πλεονέκτημα έδρας, τουλάχιστον μέχρι τους ημιτελικούς της περιφέρειας.

Σήμερα, βαθιά ξημερώματα, στις 3:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, το Μιλγουόκι δοκιμάζεται στην έδρα των Μπουλς. Το Σικάγο έδειχνε διαστημικό μέχρι το all-star game, όμως έκτοτε έχει χάσει τη δυναμική του. Σε μια ξεκάθαρη πρόβα πλέι οφ, ο Γιάννης σαφώς θα είναι ο κορυφαίος των Μπακς (πότε δεν είναι, άλλωστε;) όμως πρέπει να πάρουν μπρος και οι ανθυπασπιστές του: Χόλιντεϊ (ομολογουμένως πολύ καλός στην πρόσφατη ήττα από το Ντάλας) και Μίντλετον. Το ματς μπορεί να καθαρίσει σχετικά εύκολα και η επιλογή στα προγνωστικα NBA δεν μπορεί να είναι άλλη από τη νίκη των Μπακς με υπερκάλυψη του χάντικαπ των 3,5 πόντων στο 1.85.

Κάνοντας μια σούμα, πηγαίνουμε στο Under του Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League, σκορ 0-1, 0-2 ή 0-3 στο Μπενφίκα - Λίβερπουλ, επίσης για την ίδια διοργάνωση, καθώς και Σικάγο Μπουλς - Μιλγουόκι Μπακς 2 (-3,5) από το αποψινό πρόγραμμα στο NBA.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα