Μπενφίκα - Άγιαξ: Μια παρτίδα σκάκι ξεδιπλώνει όλη την ιστορία τους σε ένα μαγικό βίντεο του Αίαντα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπενφίκα - Άγιαξ: Μια παρτίδα σκάκι ξεδιπλώνει όλη την ιστορία τους σε ένα μαγικό βίντεο του Αίαντα (vid)

bet365

Ακόμα μια δουλειά άξια χειροκροτήματος που σε καθηλώνει. Ένα βίντεο με δυο φίλους να παίζουν σκάκι. Κι όμως, από το πουθενά ολόκληρη η ποδοσφαιρική ιστορία του Άγιαξ και της Μπενφίκα περνά μπροστά από τα μάτια μας...

Ο Αίαντας έκανε ξανά το θαύμα του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους «αετούς» της Λισαβόνας για τους «16» του φετινού Champions League.

Τιμώντας την ιστορία του και κοιτάζοντας το μέλλον έχοντας πάρει όλα τα μαθήματα από το παρελθόν, ο σύλλογος του Άμστερνταμ είναι ο μοναδικός που μπορεί να σε κάνει να μαγεύεσαι και να χάνεσαι μέσα στις ιστορίες που ξεπροβάλλουν από τα βίντεο που ετοιμάζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Στο τελευταίο από αυτά, δυο φίλοι παίζουν σκάκι. Κάθε κίνησή τους, από ένας σούπερ σταρ που αναδείχθηκε με τη φανέλα των δυο κλαμπ. Και ξαφνικά... όλα ξετυλίγονται με απόλυτη μαεστρία.

Απολαύστε το:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα