Μπενζεμά: Αργεί η επιστροφή του, χάνει τη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν

Κώστας Τόπας
Μπενζεμά: Αργεί η επιστροφή του, χάνει τη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Χωρίς το βαρύ πυροβολικό της, Καρίμ Μπενζεμά θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν η Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League,

Εχουν περάσει 17 μέρες από τότε που τραυματίστηκε ο Μπενζεμά κόντρα στην Έλτσε και ο Γάλλος επιθετικός συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Κάρλο Αντσελότι παρακολουθεί καθημερινώς την κατάσταση του, ωστόσο δεν μπορεί να ελπίζει και πολλά, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ούτε για τον αγώνα του πρωταθλήματος (12/02, 17:15) με την Βιγιαρεάλ ούτε με την Παρί Σεν Ζερμέν την ερχόμενη Τρίτη (15/02), για τους «16» του Champions League.

Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει με την χρησιμοποίηση του Γάλλου στράικερ, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να γίνει υποτροπή στον τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο και να αναγκαστεί να μείνει στα «πιτς» για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τη φετινή σεζόν ο 34χρονος επιθετικός αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των «μερένγκες», έχοντας πετύχει 24 τέρματα και εννέα ασίστ, σε 28 συμμετοχές.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα