Λεβαντόφσκι: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της FIFA για δεύτερη σερί χρονιά!

Λεβαντόφσκι: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της FIFA για δεύτερη σερί χρονιά!

bet365

Ποια... Χρυσή Μπάλα; Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κέρδισε το βραβείο που του αναλογούσε για το 2021 απέναντι σε Μέσι και Σαλάχ, διπλασιάζοντας τις κατακτήσεις του και μάλιστα, σερί στα «The Best» της FIFA.

To 2020 η Χρυσή Μπάλα ματαιώθηκε και περιορίστηκε στο μοναδικό διαθέσιμο βραβείο, αυτό των «The Best» της FIFA. Το 2021 πολλοί νόμιζαν ότι είχε έρθει επιτέλους η χρονιά του, να πάρει σπίτι του το βαρύτιμο τρόπαιο. Ωστόσο, ο «Μίδας» Λιονέλ Μέσι ήταν εκείνος που του στέρησε τη χαρά και διεύρυνε τη συλλογή του με τον έβδομο προσωπικό τίτλο. Ακόμα κι έτσι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν έμεινε με άδεια χέρια. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Πολωνός σούπερ σταρ κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στην τελετή απονομή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αφήνοντας πίσω του αυτή τη φορά τον Αργεντινό αντίπαλό του και τον Μο Σαλάχ.

Ο στράικερ της Μπάγερν Μονάχου έπιασε στις κατακτήσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο (2016, 2017), τον οποίο πέρυσι είχε αφήσει δεύτερο στην κούρσα των φιναλίστ (52 έναντι 38 βαθμών).

Παίκτρια της Χρονιάς αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της φετινής Χρυσής Μπάλας, Αλέξια Πουτέγιας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα