Γαλλία: Πρώτη σε πόντους απόδοσης στο index της UEFA για τους ευρωπαϊκούς ομίλους!

Κώστας Ζάλιαρης
Γαλλία: Πρώτη σε πόντους απόδοσης στο index της UEFA για τους ευρωπαϊκούς ομίλους!

bet365

Τους περισσότερους πόντους απ' οποιαδήποτε άλλη χώρα πήρε η Γαλλία στο index της UEFA στην ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ξεπερνώντας Αγγλία και Ολλανδία.

Μπορεί η Λίβερπουλ να έκανε το 6x6, οι Σίτι και Τσέλσι να προκρίθηκαν δίχως προβλήματα, η Γιουνάιτεντ να πέρασε με τον Κάρικ στον πάγκο, όμως, η Premier League είδε την Ligue1 να την προσπερνά στους πόντους απόδοσης στο index της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν 2η στον όμιλό της, όπου συμμετείχαν και οι «πολίτες», η Λιλ πήρε την πρωτιά στο Champions League , η Λυών με την Μονακό ήταν πρώτες στο Europa League, η Μαρσέιγ συνεχίζει στο Conference League και εκεί θα είναι παρούσα στην επόμενη φάση και η Ρεν, έχοντας βρεθεί σε όμιλο με την Τότεναμ.

Οι Γάλλοι μπορούν να υπερηφανεύονται για τους 15.417 βαθμούς που συγκέντρωσαν για να βρεθούν στην κορυφή του index για τη φάση των γκρουπ, με την Αγγλία να φτάνει στους 15.142 πόντους, την Ολλανδία στους 14.800 και την Ιταλία στους 14.667.

Ακολουθούν οι Ισπανοί (12.857), οι Γερμανοί (12.500) και οι Πορτογάλοι (9.917).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα