Τσέλσι: Ο Βέρνερ φροντίζει να μείνει η ομάδα του αήττητη στ' αστέρια

Τσέλσι: Ο Βέρνερ φροντίζει να μείνει η ομάδα του αήττητη στ' αστέρια

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Ο Βέρνερ φροντίζει να μείνει η ομάδα του αήττητη στ' αστέρια

bet365

Μπορεί να θεωρείται «γκέλα» αφού χάθηκε η πρωτιά του ομίλου, όμως, με τον Τίμο Βέρνερ παρόντα, η Τσέλσι δεν υπήρχε περίπτωση να ηττηθεί στην Αγία Πετρούπολη...

Οι «μπλε» αν και προηγήθηκαν δυο φορές κόντρα στη Ζενίτ στην παγωμένη Ρωσία το βράδυ της Τετάρτης, απέτυχαν να πάρουν όλους τους βαθμούς με τους οποίους θα εξασφάλιζαν τον τερματισμό στην κορυφή του ομίλου ενόψει και της κλήρωσης που θα γίνει τη Δευτέρα για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Τίμο Βέρνερ πέτυχε το πρώτο και το τρίτο γκολ της Τσέλσι, έφτιαξε για τον Λουκάκου το δεύτερο γκολ της ομάδας, ωστόσο, οι Ρώσοι στο 94' διαμόρφωσαν το τελικό 3-3 με το οποίο ο Τούχελ ήταν εκνευρισμένος αφού αναγκαστικά η ομάδα του τερμάτισε 2η στο γκρουπ.

Στο κάδρο, πάντως, δεν μπορεί να μην μπει το γεγονός πως με τον Βέρνερ παρόντα σε ματς του Champions League οι «μπλε» παραμένουν αήττητοι για 15ο διαδοχικό παιχνίδι!

Αυξήθηκαν, μεν, οι ισοπαλίες, έχοντας γίνει πλέον 4, όμως, έχουν σημειωθεί και 11 νίκες σε αυτό το διάστημα, με τον Γερμανό επιθετικό να έχει σκοράρει 7 φορές, να έχει καταγράψει 3 ασίστ και φυσικά να έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό με τη Σίτι, στο «Ντραγκάο», πριν από μερικούς μήνες.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα