Champions League: Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ

Champions League: Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ

bet365

Οι όμιλοι ολοκληρώθηκαν και η κλήρωση των «16» του Champions League υπόσχεται ζευγάρια... φωτιά! Δείτε αναλυτικά τις ομάδες που προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ.

Το ορεκτικό του φετινού Champions League, η φάση των ομίλων, έλαβε τέλος. Και σειρά παίρνει το... κυρίως πιάτο, η τελική ευθεία των νοκ-άουτ, αρχής γενομένης από την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας (13/12).

Μετά και τη συμπλήρωση του παζλ των «16» και με εξαίρεση τη Μπαρτσελόνα και τη Ντόρτμουντ, όλα τα φαβορί-μεγάλα ονόματα πήραν το εισιτήριο από τον όμιλό τους και η κληρωτίδα αναμένεται να βγάλει ζευγάρια-«φωτιά»!

Ένα από τα πιο «καυτά» ενδέχεται να αφορά την κάτοχο του τίτλου, Τσέλσι, η οποία έλαβε τη 2η θέση του ομίλου της και με δεδομένο ότι δεν μπορούν να διασταυρωθούν ομάδες από την ίδια χώρα στους «16», οι πιθανοί της αντίπαλοι θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου, ο Άγιαξ και η Λιλ!

Αναλυτικά οι «16» ομάδες, ισχυρές και ανίσχυρες στην κλήρωση της Δευτέρας (13/12):

Ισχυροί

Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ

Άγιαξ

Ρεάλ Μαδρίτης

Μπάγερν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λιλ

Γιουβέντους

Ανίσχυροι

Παρί Σεν Ζερμέν

Ατλέτικο Μαδρίτης

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ίντερ

Μπενφίκα

Αταλάντα ή Βιγιαρεάλ

Ζάλτσμπουργκ

Τσέλσι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα