Ατλέτικο Μαδρίτης: Έπεσε η ποινή του Γκριεζμάν, παίζει με Μίλαν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Έπεσε η ποινή του Γκριεζμάν, παίζει με Μίλαν

Βασίλης Μπαλατσός
Ατλέτικο Μαδρίτης: Έπεσε η ποινή του Γκριεζμάν, παίζει με Μίλαν

bet365

H Aτλέτικο Μαδρίτης δικαιώθηκε στην έφεση της και ο Αντουάν Γκριεζμάν θα είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μίλαν (25/11, 22:00).

Η UEFA γνωστοποίησε την Τετάρτη (17/11) πως ο Αντουάν Γκριεζμάν θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, λόγω της «καρατιάς» στο κεφάλι του Ρομπέρτο Φιρμίνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ στο «Μετροπολιτάνο» (2-3).

Οι «ροχιμπλάνκος» προχώρησαν σε έφεση, η οποία εκδικάστηκε σήμερα (19/11) και δικαίωσε τους Μαδριλένους. Το πειθαρχικό όργανο της UEFA έκρινε πως ο Γάλλος επιθετικός έκανε «σκληρό μαρκάρισμα», το οποίο όμως δεν είχε βίαιη πρόθεση, καθώς ο Γκριεζμάν δεν είχε δει καν τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Κομβικό ρόλο στην απόφαση του Τούρκου δικαστή, Λεβέντ Μπιτσάτσκι, έπαιξε και το γεγονός πως ο Φιρμίνο δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Με αυτά τα δεδομένα η ποινή του διεθνή επιθετικού έπεσε στη μια αγωνιστική, την οποία εξέτισε στον αγώνα του «Άνφιλντ» και συνεπώς ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα μπορεί να υπολογίζει στο πρώτο σκόρερ της ομάδας του στο Champions League (τρία γκολ) για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μίλαν (25/11, 22:00). Θυμίζουμε πως οι «Κολτσονέρος» βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου τους με τέσσερις βαθμούς, έναν λιγότερο από τη 2η Πόρτο και τρεις περισσότερους από την 4η Μίλαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα