Ατλέτικο: Μετά τον Γκριεζμάν χάνει και ο Φέλιξ τη μάχη με τη Μίλαν

Κώστας Τόπας
Ατλέτικο: Μετά τον Γκριεζμάν χάνει και ο Φέλιξ τη μάχη με τη Μίλαν

bet365

Χωρίς τους Αντουάν Γκριεζμάν και Ζοάο Φέλιξ θα υποδεχθεί τη Μίλαν η Αλέτικο την Τετάρτη (24/11, 22:00), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Oι «ροχιμπλάνκος» ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους «ροσονέρι» στην άτυπη ρεβάνς του 2-3 του «Σαν Σίρο» στον πρώτο γύρο για το Champions League. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε για την εν λόγω αναμέτρηση δεν θα έχει στη διάθεσή του, δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Ο λόγος για τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Ζοάο Φέλιξ. Ο Γάλλος επιθετικός αντικρύσει την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στη Μαδρίτη με αποτέλεσμα η UEFA να του επιβάλλει τιμωρία δυο αγωνιστικών.

Από την άλλη ο Φέλιξ τραυματίστηκε στην αριστερή του γάμπα, στην τελευταία προπόνησης της Ατλέτικο κι έτσι τίθεται «νοκ-άουτ» για το ματς με τη Μίλαν. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Πορτογάλος επιθετικός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο στις αρχές Ιουλίου κι επέστρεψε στα γήπεδα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τη φετινή σεζόν έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 11 αγώνες, με απολογισμό ένα γκολ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα