Champions League: Μπάγερν, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Άγιαξ τα πρώτα εισιτήρια των «16» (vid)

Champions League: Μπάγερν, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Άγιαξ τα πρώτα εισιτήρια των «16» (vid)

bet365

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές και με το απόλυτο στους ομίλους τους, Μπάγερν, Γιουβέντους, Λίβερπουλ και Άγιαξ τσέκαραν τα εισιτήριά τους για τη φάση των «16». Αποκλεισμός για Λειψία, Μάλμε, Μπεσίκτας.

Ασταμάτητες, πάτησαν «γκάζι» από τη γραμμή της εκκίνησης και πέρασαν ήδη στα νοκ-άουτ του Champions League. Από την 4η κιόλας αγωνιστική, Μπάγερν, Γιουβέντους, Λίβερπουλ και Άγιαξ έκλεισαν θέση στους «16» με το 4/4 στους ομίλους τους και το μόνο που απομένει για μερικές εξ αυτών είναι να εξασφαλίσουν και την πρωτιά.

Μετά την πεντάρα πρόκρισης στη... γιορτή του 100άρη Λεβαντόφσκι για τη Μπάγερν και την τεσσάρα της Γιουβέντους κόντρα στη Ζενίτ, η Λίβερπουλ με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα ντούμπλαρε τις νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0) και είναι και μαθηματικά πρώτη, στο πιο ονειρικό ξεκίνημα που θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιούργκεν Κλοπ.

Την ίδια ώρα, ο εμφατικός Άγιαξ εντυπωσίασε για άλλη μια φορά, φεύγοντας με σπουδαίο διπλό κι ανατροπή από την έδρα της Ντόρτμουντ (1-3). Τάντιτς, Αλέ, Κλάασεν μετέτρεψαν σε «πάρτι» τη βραδιά παρά το ότι μέχρι το 70' ο Αίαντας βρισκόταν πίσω στο σκορ και μάλιστα με παίκτη περισσότερο.

Βίοι αντίθετοι για Λειψία, Μπεσίκτας και Μάλμε, οι οποίες έγιναν οι πρώτες τρεις ομάδες που αποκλείστηκαν και μαθηματικά από το Champions League και θα διεκδικήσουν με διαφορετικές πιθανότητες η καθεμία την πρόκριση στα play-offs του Europa League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα