Σάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ 3-1: «Άλμα» πρόκρισης για τους Αυστριακούς (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Σάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ 3-1: «Άλμα» πρόκρισης για τους Αυστριακούς (vid)

bet365

Η Σάλτσμπουργκ επικράτησε με 3-1 της Βόλφσμπουργκ και έκανε μεγάλο «άλμα» για την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League, όντας πρώτη στον 7ο όμιλο.

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην φάση των «16» του UEFA Champions League έκανε η Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί επικράτησαν της Βόλφσμπουργκ με 3-1 στη «Red Bull Arena» και βρίσκονται πρώτοι στο 7ο όμιλο με επτά βαθμούς, με τους «Λύκους» να έχουν δύο. Η Σεβίλλη έχει δύο βαθμούς, ενώ η Λιλ έχει μόνο έναν, με τις δυο ομάδες να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν τοσκόρ μόλις στο 3' με τον Αντεγέμι. Ο Μπαμπού έχασε τη μπάλα από τον Γερμανό επιθετικό, ο οποίος βρήκε απέναντι από τον Καστίλς και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Ο Αντεγέμι έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε 157 λεπτά συμμετοχής στο φετινό Champions League.

Οι «Λύκοι» βρήκαν την απάντηση στο γκολ των Αυστριακών στιο 15'. Ο Άρνολντ με «φαρμακερή» εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Ενμέτσα, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Κον και ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο αποτελούσε και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

«Μονόλογος» της Σάλτσμπουργκ στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος η μοναδική ομάδα κυριάρχησε η Σάλτσμπουργκ, με τον Όκαφορ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ των «Λύκων» ο Ελβετός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, έγινε αποδέκτης της μπάλας και έβαλε εκ νέου μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1.

Ο Όκαφορ ήταν ο παίκτης που τελείωσε... πρόωρα την αναμέτρηση. Στο 77' ο Μπερνάρντο πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ, τροφοδότησε τον Ελβετό, ο οποίος με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και οδήγησε τους Αυστριακούς ένα βήμα πιο κοντά στους «16».

Σάλτσμπουργκ (Ματίας Τζάισλε): Koν, Κρίστενσεν, Ονγκέν,Βόμπερ (Μπερνάρντο), Ούλμερ (Γκουίντο), Σέιβαλντ, Καμαρά (Καπάλντο), Άαρονσον, Σούτσιτς, Όκαφορ (Σίμιτς), Αντεγέμι (Ανταμού)

Βόλφσμπουργκ (Mαρκ φαν Μπόμπελ): Καστίλς, Μπαμπού, Λακρουά. Μπρουκς, Ρουσιγιόν (Οτάβιο), Βρανξ, Μπακού, Λουκεμπάκιο, Στέφεν, Ενμέτσα (Μπακού)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα