Ατλέτικο - Λίβερπουλ: Ο Σιμεόνε πήγε στα αποδυτήρια χωρίς να χαιρετήσει τον Κλοπ (vids)

Newsroom
Ατλέτικο - Λίβερπουλ: Ο Σιμεόνε πήγε στα αποδυτήρια χωρίς να χαιρετήσει τον Κλοπ (vids)

bet365

Τα παλαιότερα σχόλια και η κριτική του Γερμανού τεχνικού για την Ατλέτικο πιθανότατα να έχουν ενοχλήσει τον Σιμεόνε που αποχώρησε για τα αποδυτήρια χωρίς να τον χαιρετήσει!

«Αν πω δημόσια όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου τότε θα φανώ ως κακός loser και δεν το θέλω, οπότε είναι καλό να σταματήσω. Αλλά ο τρόπος που παίζει η Ατλέτικο... Αλήθεια δεν μπορώ να το καταλάβω...», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ήττα της Λίβερπουλ με 3-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Άνφιλντ.

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds ερωτηθείς σχετικά στην συνέντευξη Τύπου για το ματς στη Μαδρίτη (όπου η ομάδα του τελικώς επικράτησε με 3-2) διευκρίνισε ότι τα λόγια του αυτά ήταν απόρροια του έντονου εκνευρισμού του από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια της διοργάνωσης (για πρώτη φορά επί θητείας του). Ουσιαστικά δηλαδή ήταν σαν να ανακάλεσε.

Παρόλα αυτά μετά το 3-2 της Λίβερπουλ επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη ο Κλοπ είδε τον Σιμεόνε να επιλέγει να μην τον χαιρετήσει και να πηγαίνει στα αποδυτήρια. Ενοχλήθηκε από όσα είχε πει ο τεχνικός των Reds; Είναι αρκετά πιθανό και μένει να φανεί η συνέχεια.

Μπορεί βέβαια από την άλλη ο Τσόλο Σιμεόνε να λειτούργησε έτσι για να μην πάει στον διαιτητή του ματς για διαμαρτυρίες και να «αυτοπροστατευτεί» από ενδεχόμενη τιμωρία. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά πλάνα με τον Σιμεόνε να τρέχει στα αποδυτήρια και τον Κλοπ να κάνει παράπονα διότι ήθελε να τον χαιρετήσει.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα