Άγιαξ - Ντόρτμουντ 4-0: Απίθανος «Αίαντας» και πάρτι πρωτιάς! (vid)

Άγιαξ - Ντόρτμουντ 4-0: Απίθανος «Αίαντας» και πάρτι πρωτιάς! (vid)

bet365

O Αγιαξ κάνει πάρτι στον όμιλο, διέλυσε 4-0 τη Ντόρτμουντ στο Αμστερνταμ και δε... χάνει την πρωτιά. Εξι γκολ στη διοργάνωση ο Αλέ.

Αυτός ο Αγιαξ αφήνει πολλές υποσχέσεις και… τρομάζει! Πεντάρα στη Σπόρτινγκ, χαλαρά τη Μπεσίκτας και… πάρτι στο ντέρμπι του ομίλου. Ο «Αίαντας» ήταν εντυπωσιακός, διέλυσε με 4-0 τη Ντόρτμουντ και με το 3 στα 3 πολύ δύσκολα θα πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας. Απίθανος Αλέ, έχει έξι γκολ στο φετινό Champions League.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του Άγιαξ, μπήκε πολύ δυνατά, έκλεισε τη Ντόρτμουντ και στο 11ο λεπτό προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ρόις. Η πίεση συνεχίστηκε, ο «Αίαντας» είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 25ο λεπτό ο Μπλιντ με σουτάρα σημείωσε το 2-0. Η φιλοξενούμενη ήταν... εκτός γηπέδου και είναι χαρακτηριστικό πως έκανε μόλις ένα σουτ στο α' μέρος, κι αυτό στις... καθυστερήσεις. Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τον Αντονι να πετυχαίνει το 3-0 στο 57ο λεπτό. Τη σκυτάλη πήρε ο Αλέ, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-0, φτάνοντας τα έξι γκολ στο τουρνουά.

Αγιαξ: Πασβέερ, Μπλιντ, Μαζραουί, Μαρτίνες, Τίμπερ, Αλβαρες, Γκράβενμπερχ, Τάντιτς, Μπεργκίς (69'΄Κλάασεν), Αλέ (83' Νταραμί), Αντονι (76' Νέρες)

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Χούμελς (79' Πόνγκρασιτς), Μενιέ (79' Βολφ), Σουλτζ (46' Τσαν), Ακάνζι, Βίτσελ, Μπραντ (88΄ Κναφ), Μπέλινγκχαμ, Ρόις, Μάλεν (53' Αζάρ), Χάαλαντ

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Αγιαξ - Ντόρτμουντ 4-0
Μπεσίκτας - Σπόρτινγκ 1-4

Βαθμολογία
1. Άγιαξ 9 (11-1)
2. Ντόρτμουντ 6 (3-5)
3. Σπόρτινγκ 3 (5-7)
4. Μπεσίκτας 0 (2-8)

Επόμενη αγωνιστική 4/11
Ντόρτμουντ - Αγιαξ
Σπόρτινγκ - Μπεσίκτας

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα