Ανακάλεσε ο Κλοπ την... κριτική του για την Ατλέτικο του Σιμεόνε

Newsroom
Ανακάλεσε ο Κλοπ την... κριτική του για την Ατλέτικο του Σιμεόνε

bet365

Ο προπονητής της Λίβερπουλ ρωτήθηκε για τα επικριτικά του σχόλια για το στιλ παιχνιδιού της Ατλέτικο Μαδρίτης και τα απέδωσε στον εκνευρισμό του ελεώ του αποκλεισμού.

«Αν πω δημόσια όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου τότε θα φανώ ως κακός loser και δεν το θέλω, οπότε είναι καλό να σταματήσω. Αλλά ο τρόπος που παίζει η Ατλέτικο... Αλήθεια δεν μπορώ να το καταλάβω...», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ήττα της Λίβερπουλ με 3-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Άνφιλντ.

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds ερωτηθείς σχετικά στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της νέας κόντρας των δύο ομάδων αύριο (19/10) στη Μαδρίτη, για τη φάση των ομίλων του Champions League, ανέφερε ότι τα λόγια του ήταν απόρροια του έντονου εκνευρισμού του από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια της διοργάνωσης (για πρώτη φορά επί θητείας του).

«Όσα είπα τότε, ήταν μετά το δεύτερο παιχνίδι, ήμουν απογοητευμένος, είχα νεύρα και όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά... Έπρεπε να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο σε δύσκολες συνθήκες κόντρα σε μια ομάδα με παγκοσμίου κλάσης ποδοσφαιριστές. Αμύνθηκαν πολύ καλά και όσα είπαν τα είπα θυμωμένα. Ο Σιμεόνε τα έκανε όλα σωστά, είναι ο νικητής του πρωταθλήματος, έχει τόσα χρόνια, τόσες επιτυχίες, πάντα όλοι μάχονται για τα πάντα.

Αυτό λέει πολλά για την ποιότητά του και τον σέβομαι πολύ, ακόμα και αν δεν μου αρέσει τόσο και προτιμώ ένα άλλο είδος ποδοσφαίρου. Είναι επιτυχημένο. Έκαναν μεταγραφές, άλλαξαν σύστημα... Μπορούν να κατακτήσουν πάλι το πρωτάθλημα, είναι απίστευτο πως παρακινεί παίκτες παγκοσμίου κλάσης κάθε βδομάδα, κάθε χρόνο. Όσα είπα επηρεάστηκαν από τη διάθεσή μου μετά το παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα