Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Τρομερή ανατροπή με Γκριεζμάν - Σουάρες (vid)

Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Τρομερή ανατροπή με Γκριεζμάν - Σουάρες (vid)

bet365

Ο Γκριεζμάν πέτυχε το πρώτο γκολ στην επιστροφή του, ο Σουάρες βρήκε ξανά δίχτυα εκτός και η Ατλέτικο πέτυχε απίθανη ανατροπή στο Μιλάνο, επικράτωντας 2-1 της Μίλαν.

Για 83΄λεπτά η Μίλαν των δέκα παικτών άντεχε την πίεση των Μαδριλένων, ωστόσο η Ατλέτικο αποδείχθηκε ακόμα μια φορά πολύ σκληρή για να πεθάνει. Ο Γκριεζμάν σκόραρε για πρώτη φορά στην επιστροφή του στους Ροχιμπλάνκος και ο Σουάρες πέτυχε εκτός έδρας γκολ στη διοργάνωση έπειτα από 6 χρόνια και 12 ημέρες. Ετσι, η ομάδα του Τσόλο πέτυχε την πρώτη νίκη (2-1) στο φετινό Champions League, ενώ η Μίλαν έμεινε στο μηδέν!

Η Μίλαν έκανε δυνατό ξεκίνημα, κυριάρχησε, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και προσπάθησε να φανεί απειλητική για την εστία της Ατλέτικο. Εξαιρετικός ρυθμός και ένταση από τους «Ροσονέρι», με τους Μαδριλένους να μην είναι σε θέση να ακολουθήσουν. Μάλιστα, στο 19’ η Μίλαν άγγιξε το γκολ, όταν ο Ρέμπιτς βγήκε τετ α τετ με τον Όμπλακ, αλλά νικήθηκε από τον Σλοβένο.

Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ήρθε το πολυπόθητο τέρμα. Ωραία ενέργεια του Ντίαθ και ο Λεάο με άψογο πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League σημειώνοντας το 1-0. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 29ο λεπτό λόγω αποβολής του Κεσί για… χτύπημα εκτός φάσης στον Γιορέντε. Ο Σιμεόνε πέρασε στο ματς τον Φέλιξ, ωστόσο χρειάστηκε στο 45’ για να δούμε την πρώτη μεγάλη φάση της Ατλέτικο. Ο Σουάρες είχε ωραίο τελείωμα, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί, η είσοδος του Γκριεζμάν έκανε την Ατλέτικο πιο απειλητική και στο 84’ ο Γάλλος επιθετικός δικαιώθηκε, αφού πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην επιστροφή του στον σύλλογο. Η Μίλαν… λύγισε, η Ατλέτικο πίεσε και στις καθυστερήσεις έπειτα από… βόλεϊ στην περιοχή και χέρι του Καλούλου, ο Σουάρες από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 2-1. Πολλά τα παράπονα των Ροσονέρι για την τελευταία φάση, αφού φώναζαν πως πρώτος χέρι έκανε ο Λεμάρ... Ωστόσο, το VAR είχε αντίθετη άποψη...

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ (81′ Φλορέντσι), Κεσί, Σαλεμάκερς (82′ Καλούλου), Ντίαθ (57′ Μπάλο-Τουρέ), Λεάο (57′ Ζιρού), Ρέμπιτς (34′ Τονάλι).

Ατλέτικο Μ.: Ομπλακ, Τρίπιερ (40′ Ζοάο Φέλιξ), Χιμένες, Φελίπε, Ερμόσο (46′ Λόντι), Μ. Γιορέντε, Κόκε (61′ Γκριεζμάν), Κοντογκμπιά (64′ Λεμάρ), Καράσκο (46′ Ντε Πάουλ), Κορέα

2ος Ομιλος
Πόρτο - Λίβερπουλ 1-5

Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Βαθμολογία
1. Λίβερπουλ 2 (8-3) 6
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 2 (2-1) 4
3. Πόρτο 2 (1-5) 1
4. Μίλαν 2 (3-5) 0

Επόμενη αγωνιστική 19/10
Πόρτο - Μίλαν
Ατλέτικο - Λίβερπουλ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα