Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Λεάο άγγιξε το γκολ της χρονιάς με απίθανο ψαλιδάκι στο δοκάρι (vid)

Newsroom
Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Λεάο άγγιξε το γκολ της χρονιάς με απίθανο ψαλιδάκι στο δοκάρι (vid)

bet365

Έργο τέχνης ακόμη κι αν η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα από τον Ράφαελ Λεάο, ο οποίος έκανε το κατέβασμα, εκτέλεσε με ανάποδο «ψαλίδι», αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ράφαελ Λέαο βρέθηκε σε μεγάλα κέφια στο ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Με άψογο, χαμηλό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Ροσονέρι και με μια ονειρική έμπνευση φλέρταρε με το γκολ της χρονιάς!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ κατάφερε να κατεβάσει τη μπάλα από το βολέ του Μενιάν, εκείνη στρώθηκε στο κατάλληλη ύψος κι αυτό που ακολούθησε ήταν σκέτη «μαγεία». Ο Λεάο πέταξε στον αέρα κι εκτέλεσε με ανάποδο «ψαλίδι», ο Όμπλακ έμεινε απλά να κοιτά την πορεία της μπάλας, η οποία, όμως, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, στερώντας έτσι ένα κομψοτέχνημα από τη συλλογή του Champions League. Μπορεί ο βοηθός να σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, ωστόσο αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, ο Λεάο θα δικαιωνόταν από το VAR, μιας και καλυπτόταν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα