Γκουαρδιόλα για το «MNM»: «Δεν ξέρω πώς να τους σταματήσω»

Newsroom
Γκουαρδιόλα για το «MNM»: «Δεν ξέρω πώς να τους σταματήσω»

bet365

Ειλικρινής και ξεκάθαρος ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφορικά με το κατά πόσο μπορεί να ελέγξει τη σούπερ τριπλέτα της Παρί στο μεταξύ τους ματς (28/9, 22:00).

Η πρώτη πράξη της ρεβάνς για τους ημιτελικούς της περσινής σεζόν έφτασε ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, για τη 2η αγωνιστική του Champions League. Κι όπως όλα δείχνουν, ο Λιονέλ Μέσι θα προλάβει το μεγάλο παιχνίδι και θα τεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον Πεπ Γκουαρδιόλα έπειτα από πέντε χρόνια, δημιουργώντας... εφιάλτη στον Καταλανό τεχνικό για το πώς θα περιορίσει την σούπερ τριπλέτα με Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ.

Μπορεί οι τρεις τους να μην έχουν βρει ακόμη την απαραίτητη χημεία και οι σχέσεις των δύο τελευταίων να έχουν «ψυχρανθεί» τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, αλλά ο Πεπ εξακολουθεί να θεωρεί απίθανο το να καταφέρει να τους σταματήσει.

«Δεν ξέρω πώς μπορώ να τους σταματήσω Με τόσο υψηλή ποιότητα, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, ειλικρινά. Είναι τόσο καλοί. Έχουν τέτοια περίσσεια ταλέντου όλοι μαζί, είναι δύσκολο να το ελέγξεις.

Ξέρουμε ακριβώς πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε εναντίον τους. Αλλά την ίδια ώρα προσπαθούμε να πάμε ξανά για τη νίκη, γνωρίζοντας πόσο καλοί είναι ατομικά και συνολικά.

Η Παρί χρειάζεται χρόνο όπως όλες οι ομάδες, αλλά στο κορυφαίο επίπεδο συνήθως δεν μας δίνεται. Η ποιότητα φυσικά υπάρχει.

Ο Μέσι μιλάει από μόνος του. Δεν χρειάζεται να τον περιγράψεις. Όσα έχει πετύχει είναι παραπάνω από μοναδικά
», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα για τον 1ο όμιλο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα