Champions League: Όμιλοι «φωτιά», ο Μέσι ξαναβρίσκει Πεπ και περιμένει... Κριστιάνο

Champions League: Όμιλοι «φωτιά», ο Μέσι ξαναβρίσκει Πεπ και περιμένει... Κριστιάνο

bet365

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν δεσπόζουν στον 1ο όμιλο του φετινού Champions League, με τον Λιονέλ Μέσι να συναντά ξανά τον Πεπ Γκουαρδιόλα και πιθανόν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως αντίπαλοι. Όμιλος «φωτιά» με Ατλέτικο, Λίβερπουλ, Μίλαν, αναλυτικά η κλήρωση.

Είχαν να τεθούν αντιμέτωποι από τη σεζόν 2016/17. Ήταν στην πρώτη σεζόν του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, το 2016/17, όταν και είχε «τσακίσει» τους Πολίτες με 4 γκολ και μία ασίστ στα δύο ματς ομίλων. Πλέον, ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να βρει ξανά μπροστά του σε φάση ομίλων τον Καταλανό coach της «χρυσής» Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά, όμως, ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πολίτες και Παριζιάνοι κληρώθηκαν στον 1ο όμιλο του φετινού Champions League, μαζί με Λειψία και Κλαμπ Μπριζ, σε μια αναβίωση των περσινών ημιτελικών από τους οποίους είχε προκριθεί θριαμβευτικά η ομάδα του Πεπ.

Εκτός από τον Γκουαρδιόλα, όμως, ο Λέο δεν αποκλείεται να παίξει αντίπαλος και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τις τελευταίες ώρες «πλησιάζει» στη Γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ.

Η κλήρωση έβγαλε έτσι κι αλλιώς πολύ δυνατούς ομίλους, με πρώτο και καλύτερο τον 2ο: Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Μίλαν και Πόρτο, συνθέτουν το πιο ανοιχτό και ταυτόχρονα ποιοτικό γκρουπ.

Τσέλσι μαζί με Γιουβέντους, Μπάγερν μαζί με Μπαρτσελόνα σε ένα ζευγάρι που «ξυπνά» μνήμες από την οκτάρα του Αυγούστου του 2020, ενώ η πρωτάρα Σέριφ Τίρασπολ των Κολοβού-Αθανασιάδη κληρώθηκε με Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Σαχτάρ Ντόνετσκ!

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν
Λειψία
Κλαμπ Μπριζ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης
Λίβερπουλ
Πόρτο
Μίλαν

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ντόρτμουντ
Άγιαξ
Μπεσίκτας

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ίντερ
Ρεάλ Μαδρίτης
Σαχτάρ
Σέριφ

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν
Μπαρτσελόνα
Μπενφίκα
Ντιναμό Κιέβου

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Βιγιαρεάλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Αταλάντα
Γιουνγκ Μπόις

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Λιλ
Σεβίλλη
Ζάλτσμπουργκ
Βόλφσμπουργκ

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Τσέλσι
Γιουβέντους
Ζενίτ
Μάλμε

Photo Credits: Getty Images

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα