Champions League: Στους ομίλους με ήρωα Βλαχοδήμο η Μπενφίκα (vids)

Βασίλης Τεμπέλης
Champions League: Στους ομίλους με ήρωα Βλαχοδήμο η Μπενφίκα (vids)

bet365

Η Μπενφίκα με ήρωα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο άντεξε (0-0) με 10 παίκτες από 32' στο Αϊντχόφεν και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Στην κληρωτίδα και η Γιουνγκ Μπόις με δεύτερη νίκη (2-3) επί της Φερεντσβάρος.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κράτησε με ηρωικές επεμβάσεις απαραβίαστη την εστία του (0-0) στο Αϊντχόφεν και η Μπενφίκα με το 2-1 του πρώτου ματς στη Λισαβόνα πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Το έργο των Αετών στην Ολλανδία δεν ήταν εύκολο, καθώς από το 32' έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Λούκας Βερίσιμο, με δύο κίτρινες. O Έλληνας διεθνής γκολκίπερ, ωστόσο, με σημαντικές αποκρούσεις χάρισε στους Λουζιτανούς την πρόκριση.

Μετά τη νίκη που πανηγύρισε στη Βέρνη (3-2) στο πρώτο ματς, η Γιουνγκ Μπόις πανηγύρισε και δεύτερη (2-3) επί της Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη και πήρε θριαμβευτικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Στην κληρωτίδα και η Μάλμε, η οποία είχε νικήσει 2-0 τη Λουντογκόρετς στο πρώτο ματς στη Σουηδία. Η βουλγαρική ομάδα, η οποία στον τρίτο προκριματικό απέκλεισε τον Ολυμπιακό, άνοιξε το σκορ στη ρεβάνς του Ράζγκραντ με τον Άντον Νεντιάλκοφ.

Η ομάδα του Αντόνιο Τσόλακ (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) ισοφάρισε στο 42ο λεπτό με τον Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς. Η ομάδα της γειτονικής χώρας πήρε προβάδισμα ξανά στο 60ό λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του διεθνή Κύπριου φορ, Πιέρου Σωτηρίου. Δεν ήταν αρκετό όμως να της δώσει την πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα