Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Τους απέκλεισε ο νέος κανονισμός με τα εκτός έδρας γκολ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Τους απέκλεισε ο νέος κανονισμός με τα εκτός έδρας γκολ

bet365

Ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ που δεν μετράει πλέον, αποδείχτηκε οδυνηρός τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Λουντογκόρετς και δεν πήρε το εισιτήριο για τα playoff του Champions League ύστερα από δύο σερί ισοπαλίες (1-1 στο Φάληρο και 2-2 στη Βουλγαρία).

H διαδικασία των πέναλτι αποδείχτηκε οδυνηρή με τους Βαλμπουενά και Χασάν να αστοχούν από την άσπρη βούλα. Αντιθέτως, η Λουντογκόρετς ήταν εύστοχη σε όλες τις εκτελέσεις.

Με τον προηγούμενο κανονισμό, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ήταν εκείνοι σήμερα ένα βήμα πριν από τους ομίλους του Champions League.

Όμως, πλέον αυτός δεν ισχύει και έτσι, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πλέον στη μάχη του Europa League και θα δώσουν playoff για να μπουν στους ομίλους, έχοντας απέναντί τους την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Από την άλλη, η ΑΕΚ αποκλείστηκε από την Βέλεζ Μόσταρ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Ενωση είχε ηττηθεί 2-1 στο γήπεδο «Grbavica» και στο ΟΑΚΑ επικράτησε 1-0 με το γκολ του Μάνταλου στο 90'+8'. Αν δεν ίσχυε ο νέος κανονισμός, σήμερα η ομάδα του Μιλόγεβιτς θα ήταν στο γ' προκριματικό.

Όμως, με αυτό το σκορ πήγε στην παράταση και εν συνεχεία στα πέναλτι όπου και τελικά αποκλείστηκε με τους Ανσαριφάρντ, Λόπες και Αραούχο να αστοχούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα