Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς: Το post του διαιτητή Μπόμπι Μάντεν μετά το τέλος του αγώνα

Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς: Το post του διαιτητή Μπόμπι Μάντεν μετά το τέλος του αγώνα

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς: Το post του διαιτητή Μπόμπι Μάντεν μετά το τέλος του αγώνα

bet365

Ο διαιτητής Μπόμπι Μάντεν που εξόργισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του στον αγώνα εναντίον της Λουντογκόρετς έσπευσε να μοιραστεί την εμπειρία του από το ταξίδι στην Ελλάδα με post στο instagram.

Το βράδυ της Τρίτης (3/8) ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τη Λουντογκόρετς για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League και η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να είναι έντονα εκνευρισμένοι από τη διαιτησία του Μπόμπι Μάντεν.

Ο ρέφερι από τη Σκωτία στο 63' δεν καταλόγισε παράβαση στο μαρκάρισμα που έκανε ο Βερντόν στον Αραμπί, ενώ αυτός έβγαινε μόνος απέναντι στον Κροάτη γκολκίπερ της Λουντογκόρετς, Κάλινα. Στο 77' ο Χασάν βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή της Λουντογκόρετς από αγκωνιά του Βερντόν, ο Αιγύπτιος φορ μάτωσε στο πρόσωπο, ο Μάντεν έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ο Νεντιάλκοβ έκανε πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Καμαρά, αλλά τιμωρήθηκε με κίτρινη. Θα μπορούσε κάλλιστα να αποβληθεί ο μπακ των Βούλγαρων. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς, που δέχτηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία από τον Μάντεν, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του:

«Η διαιτητική ομάδα δεν ανταποκρίθηκε και δεν αρμόζει σε αυτό το επίπεδο. Στο επίπεδο του Champions League». Εξέφρασε μάλιστα την άποψή του πως στη φάση με τον Αραμπί δεν ήταν απλά φάουλ, αλλά και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Λουντογκόρετς.

Το πρωί της Τετάρτης (4/8) ο διαιτητής έσπευσε να ανεβάσει στο instagram φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ελλάδα για το παιχνίδι και στάθηκε στη θερμοκρασία που επικρατούσε. «Καλό ταξίδι στην Αθήνα με τα παιδιά για το Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι 36 βαθμοί κατά τη σέντρα ήταν καλό τεστ φυσικής κατάστασης» έγραψε.

Παρεμπιπτόντως, η πρώτη από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Σκωτσέζος ήταν από μαγαζί στο Μικρολίμανο!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα