Οι αποψινές ευρωπαϊκές «μάχες» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ: σε ποια κανάλια και πότε θα τις παρακολουθήσετε

Οι αποψινές ευρωπαϊκές «μάχες» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ: σε ποια κανάλια και πότε θα τις παρακολουθήσετε

bet365

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε με Λουντογκόρεντς και Μποέμιανς, για το Champions League και το Europa Conference League, αντίστοιχα. Οι ώρες και τα κανάλια των κρίσιμων αναμετρήσεων.

Το βράδυ της Τρίτης (3/8) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη «μάχη» της Ευρώπης. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το τρίτο τους παιχνίδι στα προκριματικά του Champions League ύστερα από εκείνα με τη Νέφτσι Μπακού. Στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου, οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν τη Λουντογκόρετς στις 22.00 (MEGA, NovaSports1, Gazzetta), στο «Γ. Καραϊσκάκης).

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα (10/8, 21.00, Huvepharma Arena, MEGA, Novasports2, Gazzetta) κι αν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αποκλείσει την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε - Ρέιντζερς στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στην περίπτωση που αποκλειστούν οι «ερυθρόλευκοι», θα τεθούν αντιμέτωποι με Λίνκολν ή Σλόβαν στα play off του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δίνει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την εφετινή σεζόν. Στις 21.45 (OPEN, Gazzetta) αντιμετωπίζει τη Μποέμιανς στο Δουβλίνο, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 12/8, στις 20.00, στην Τούμπα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θέλει να την... πατήσει όπως οι ΑΕΚ - Άρης, που αποκλείστηκαν από Βελέζ και Αστάνα, αντίστοιχα. Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τους Ιρλανδούς, τότε αποχαιρετά την Ευρώπη. Αν όμως περάσει, τότε θα συναντήσει στα play off της διοργάνωσης τον νικητή του Χιμπέρνιαν - Ριέκα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα