Ολυμπιακός: Ξεπερνάει τα προβλήματά του και το εμπόδιο της Νέφτσι

Ολυμπιακός: Ξεπερνάει τα προβλήματά του και το εμπόδιο της Νέφτσι

Ολυμπιακός: Ξεπερνάει τα προβλήματά του και το εμπόδιο της Νέφτσι

bet365

Απόψε (20.00, Mega, live Gazzetta) ο Ολυμπιακός καλείται να υπερκεράσει το προβλήματά του και το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού και να βρεθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός είναι στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όχι για να υπερασπιστεί απλώς το 1-0 του Φαλήρου, αλλά για να επιστρέψει στην Ελλάδα με τη νίκη και κατ' επέκταση και με την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League εις βάρος της Νέφτσι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να αντιμετωπίσει 11 απουσίες συνολικά. Κρίστινσον, Ρέαμπτιουκ, Ντρέγκερ, Εμβιλά, Σωκράτης, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Φορτούνης και Τικίνιο Σοάρες είναι εκτός (ο Βραζιλιάνος) θα ήταν ακόμη κι αν δεν τραυματιζόταν λόγω του ότι κουβαλάει κάρτες.

Ετσι, οι ερυθρόλευκοι είναι στο Μπακού, με τον Πορτογάλο κόουτς να έχει στο μυαλό του για απόψε ένα πλάνο σε σύστημα σε σύστημα 3-4-3, το οποίο θα αποτελείται από τους:

Τζολάκη στο τέρμα και Σισέ, Μπα ή Μάρκοβιτς και Σεμέδο στα στόπερ. Στη μια πλευρά θα είναι ο Λαλά και στην άλλη ο Ραντζέλοβιτς ή ο Βρουσάι. Κούντε και Σουρλής θα είναι στον άξονα και στην επίθεση θα δούμε τους Μασούρα, Βαλμπουενά και Χασάν.

Το πλάνο του Αμπάσοφ

Ο Αμπάσοφ, ο οποίος είπε ότι το γήπεδο είναι σε τραγική κατάσταση λόγω καιρού και προπονήσεων της εθνικής Τουρκίας, σκέφτεται πλάνο σε σύστημα 3-5-2.

Ο Μαμάντοφ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ και από εκεί και πέρα οι άλλοι δέκα θα είναι ο Μπουλούντοφ ή ο Μπάστο, ο Μπότζι, Ο Στάνκοβιτς, ο Χαραμίζ, ο Λαουάλ, ο Κανέ, ο Μαχμούντοφ (αρχηγός της ομάδας), Μπούγκρινε, Κολί και Αμπάσοφ. Στο πρώτο παιχνίδι ως γνωστόν είχε αποβληθεί ο Τσελίκ με κόκκινη για το χτύπημα πάνω στον Ρέαμπτσιουκ ενώ έγινε αλλαγή με σοβαρό τραυματισμό ο φορ Αλασκάροφ που είναι μεγάλη απώλεια.

*Αν περάσει ο Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, τον νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς-Μούρα (0-0 το πρώτο ματς, η ρεβάνς είναι στη Βουλγαρία).

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα