Ντιναμό Τιφλίδας - Νέφτσι Μπακού: Η γκολάρα του Αλασγκάροβ και η «οβίδα» - απάντηση του Μάρουσιτς (vids)

Ντιναμό Τιφλίδας - Νέφτσι Μπακού: Η γκολάρα του Αλασγκάροβ και η «οβίδα» - απάντηση του Μάρουσιτς (vids)

bet365

Η Νέφτσι Μπακού άνοιξε το σκορ στην Τιφλίδα με την γκολάρα του Αλασγκάροβ, αλλά η Ντιναμό απάντησε με τον «κεραυνό» του Μάρουσιτς στο ζευγάρι, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Η Ντιναμό υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης (7/7) στο «Μπόρις Παϊχάτζε» της Τιφλίδας την Νέφτσι Μπακού για το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ματς στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι Αζέροι άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό με ένα πανέμορφο γκολ. Ο φιλοξενούμενοι «έκρυψαν» την μπάλα με τρεις πάσες - και τακουνάκι ανάμεσα - ο Γιουσούφ Λαουάλ έβγαλε μόνο του τον Ναμίτς Αλασγκάροβ και ο 26χρονος φορ «κρέμασε» τον Ρόιν Κβασχάτζε.

Η Ντιναμό απάντησε και ισοφάρισε σε 1-1 με ένα εξίσου πανέμορφο γκολ. Ο Ζόραν Μάρουσιτς με «κεραυνό» στο 36ο λεπτό νίκησε τον Ατσίλ Μαμάντοβ και έκανε το 1-1.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Μπακού (14/7, 20:00), ενώ από το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο δεύτερο προκριματικό της διοργάνωσης (21/7 το πρώτο ματς, 27 ή 28 η ρεβάνς). Υπενθυμίζεται ότι στην πρωτεύουσα της Γεωργίας και το «Μπόρις Παϊχάτζε» βρίσκεται ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς, για να παρακολουθήσει το ματς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα