Τσέφεριν: «Ο Ανιέλι με κορόιδευε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Τσέφεριν: «Ο Ανιέλι με κορόιδευε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Τσέφεριν: «Ο Ανιέλι με κορόιδευε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, υποστήριξε ότι ο κουμπάρος και μέχρι πριν λίγο καιρό φίλος του πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, τον κορόιδευε μέχρι τελευταία στιγμή για την European Super League.

Για εσχάτη προδοσία κατηγόρησε ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν τον Αντρέα Ανιέλι για την υπόθεση της European Super League μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό, So Foot.

Ο πρόεδρος της UEFA υποστήριξε ότι ο κουμπάρος και μέχρι πριν λίγο καιρό φίλος του πρόεδρος της Γιουβέντους «δεν υπάρχει ως άνθρωπος πια για τον ίδιον», καθώς «τον κορόιδευε μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι την τελευταία μέρα».

«Σε αυτήν την υπόθεση, μπορούμε να βάλουμε τους πρωταγωνιστές σε τρεις κατηγορίες. Βάζω τον Αντρέα Ανιέλι στην πρώτη, γιατί το θέμα είναι προσωπικό. Στα μάτια μου αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει πια. Πίστευα ότι μάς συνέδεε φιλία, αλλά με κορόιδεψε μπροστά στα μάτια μου μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι την τελευταία μέρα. Μού έλεγε ότι δεν έπρεπε ν' ανησυχώ για κάτι. Είχε ήδη υπογράψει όμως τα πάντα για να μπει στην European Super League.

Στη δεύτερη κατηγορία θα βάλω τους προέδρους που μου έλεγαν ότι είναι κοντά μου. Λυπάμαι που δεν μου είχαν πει τίποτα. Η τρίτη κατηγορία είναι οι πρόεδροι με τους οποίους δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις, αλλά θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους», υποστήριξε ο 53χρονος Σλοβένος.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και την έναρξη του Εuro (11/6) αναμένεται η ανακοίνωση των ποινών που θα επιβληθούν σε Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, οι οποίες μένουν πιστές στο πρότζεκτ της ΕSL.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα