Ο Μπελχαντά αφήνει τα εκατομμύρια της Αλ Χιλάλ και επιστρέφει στη Μονπελιέ

Ο Μπελχαντά αφήνει τα εκατομμύρια της Αλ Χιλάλ και επιστρέφει στη Μονπελιέ

bet365

Ο Γιουνές Μπελχαντά τον οποίο προσπάθησε να κλείσει ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη τα εκατομμύρια της Αλ Χιλάλ και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μονπελιέ, Λορέν Νικολέν, επιστρέφει κατά 90% στο γαλλικό κλαμπ.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε τον προηγούμενο μήνα να αποκτήσει τον Γιουνές Μπελχαντά, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Γαλατασαράι. Ο Μαροκινός, παρά το ψήσιμο που δέχτηκε από τον συμπατριώτη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση.

Προ ημερών διέρρευσε ότι ο 31 ετών χαφ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στην Αλ Χιλάλ με συνολικές απολαβές που αγγίζουν τα 15.000.000 ευρώ! Ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λορέν Νικολέν, έριξε τη... βόμβα και δήλωσε το Σάββατο (29/5) ότι κατά 90% ο διεθνής μέσος θα επιστρέψει στο γαλλικό κλαμπ.

«Δέχτηκε υψηλότερες προτάσεις από τη δική μας, αλλά θέλει να έρθει εδώ με την οικογένειά του. Είναι μια προφορική συμφωνία ανάμεσά μας. Είμαι χαρούμενος που θέλει να επιστρέψει στη Μονπελιέ και είμαι υπερήφανος για την επιλογή του. Συμφωνήσαμε σε όλα κατά 90%, αλλά θα πρέπει όμως να πέσουν και οι υπογραφές».

Ο Μπελχαντά ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μονπελιέ, με την οποία μάλιστα τέθηκε αντιμέτωπος στο Champions League με τον Ολυμπιακό.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα