Ο Καμαβινγκά θέλει Παρί και η Ρεν ζητάει 100 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει

Gazzetta team
Ο Καμαβινγκά θέλει Παρί και η Ρεν ζητάει 100 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει

bet365

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά ενημέρωσε τη διοίκηση της Ρεν ότι θέλει να αποχωρήσει το καλοκαίρι με ιδανικό προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι Βρετόνοι δεν πρόκειται να τον αφήσουν με λιγότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Η Ρεν κλείδωσε στο φινάλε της σεζόν τη συμμετοχή στην Ευρώπη και το Conference League, αλλά το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Εντουάρντο Καμαβινγκά δεν φαίνεται διατεθειμένος να μείνει περισσότερο στο «Roazhon Park».

Όπως αναφέρει το RMC, ο 18χρονος Γάλλος χαφ έχει ενημερώσει τη διοίκηση για την επιθυμία του να αποχωρήσει το καλοκαίρι, έχοντας, μάλιστα, πρόθεση να παραμείνει εντός Γαλλίας και ως ιδανικό προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν έντονα όταν εκείνος έκανε το ξεπέταγμά του στην αρχή της φετινής σεζόν και ντεμπουτάρισε και με την εθνική Γαλλίας, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και λιγότερο τη Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ακόμη κι αν επιχειρήσει να τον αποκτήσει φέτος, έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, η Ρεν σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχει ορίσει αρχική τιμή μίνιμουμ τα 100 εκατ. ευρώ!

Τη φετινή σεζόν, ο γεννημένος στην Ανγκόλα, Καμαβινγκά, κατέγραψε 35 συμμετοχές στη Ligue 1 (1 γκολ, 2 ασίστ) και 4 στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα