Αλ Κελαϊφί: «Ο Μπαπέ δεν πάει πουθενά, θέλει να μείνει στην Παρί»

Αλ Κελαϊφί: «Ο Μπαπέ δεν πάει πουθενά, θέλει να μείνει στην Παρί»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Κιλιάν Μπαπέ να αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι από την ομάδα με προορισμό την Ρεάλ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρά τη νίκη της με 2-0 επί της Μπρεστ, δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια για τέταρτη σερί σεζόν πρωταθλήτρια Γαλλίας, καθώς η Λιλ ήταν αυτή η οποία κατέκτησε τον φετινό τίτλο, μετά από 10 χρόνια.

Οι Παριζιάνοι όμως κοιτούν την επόμενη μέρα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου. Μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων των Νεϊμάρ και Ντράξλερ, η Παρί έχει σε πρώτο πλάνο κι αυτή του Κιλιάν Μπαπέ. Παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από την Ρεάλ, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Νάσερ Αλ Κελαϊφί ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος σταρ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

«Αν ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν; Όχι, ποτέ στη ζωή του. Ο Κιλιάν είναι παίκτης της Παρί, θα παραμείνει στο Παρί. Έχουμε ήδη μια πολύ καλή ομάδα, φυσικά πρέπει να την αναπτύξουμε. Ορισμένες θέσεις πρέπει να ενισχυθούν. Θα δούμε με τον Λεονάρντο και τον προπονητή. Θα δούμε την αγορά. Με τον κορονοϊό, δεν είναι εύκολο. Αλλά φυσικά θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Εάν έχουμε τη δυνατότητα, θα κάνουμε καλά πράγματα για να βελτιώσουμε την ομάδα. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου στο γαλλικό «Canal +».

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα