Ο Μπαπέ ζητάει μεταγραφές για να παραμείνει στην Παρί

Κώστας Τόπας
Ο Μπαπέ ζητάει μεταγραφές για να παραμείνει στην Παρί

bet365

Να «δέσει» τον Κιλιάν Μπαπέ επιθυμεί διακαώς η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά από την πλευρά του ο Γάλλος επιθετικός ζητάει ηχηρές μεταγραφές για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Μετά την ανανέωση του Νεϊμάρ αλλά και του Ντράξλερ η Παρί έχει βάλει μπρος και την ανανέωση του άλλου αστεριού της, Κιλιάν Μπαπέ. Ωστόσο, η υπόθεση του Γάλλου επιθετικού δεν μοιάζει τόσο εύκολη όσο οι άλλες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο 22χρονος άσος , έχει ρίξει τέσσερις φορές «άκυρο» σε πρόταση επέκτασης της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Παρ' όλα αυτά ο Ελ Κελαϊφι δεν πτοείται και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διατηρήσει στο ρόστερ του συλλόγου και τον Κιλιάν Μπαπέ. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του «Le Parisien», ο παίκτης από την πλευρά του έχει αιτήματα, τα οποία ενδεχομένως να μην γίνουν αποδεκτά από την διοίκηση.

Η πρώτη φορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Κιλιάν Μπαπέ θέλει να γνωρίζει πως σε περίπτωση που βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο οι ιθύνοντες της Παρί, θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ενίσχυση του ρόστερ. Ενα ρόστερ το οποίο θα είναι ικανό να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις και ιδιαίτερα στο Champions League, καθώς επιθυμία του Μπαπέ είναι να κατακτήσει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το δεύτερο «θέλω» του Μπαπέ αφορά τους όρους συμβολαίου του. Η διοίκηση της Παρί του έχει προτείνει επέκταση συνεργασίας μέχρι το 2025, ωστόσο ο Γάλλος επιθετικός επιθυμεί έως το 2023, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2022, για άλλη ομάδα και πιθανότατα για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία καραδοκεί για την απόκτησή του.

Αν τα δύο συγκεκριμένα αιτήματα του Μπαπέ δεν ικανοποιηθούν από την διοίκηση της Παρί, τότε το μέλλον του 22χρονου Γάλλου θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα...

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα