Επίσημο: Ο Νεϊμάρ ανανέωσε με την Παρί μέχρι το 2025! (pic & vid)

Επίσημο: Ο Νεϊμάρ ανανέωσε με την Παρί μέχρι το 2025! (pic & vid)

Επίσημο: Ο Νεϊμάρ ανανέωσε με την Παρί μέχρι το 2025! (pic & vid)

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νεϊμάρ έως το 2025!

Ο Νεϊμάρ μαζί με τον Κίλιαν Μπαπέ είναι τα δύο μεγάλα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να κρατήσει και τους δύο στο Παρίσι για αρκετά ακόμα χρόνια. Όπως φαίνεται το κατάφερε μέχρι στιγμής… κατά 50%!

Κι αυτό διότι ο Νεϊμάρ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο! Ο 29χρονος Βραζιλιάνος άσος ήταν σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα με την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου και τελικά ήρθε σε συμφωνία το μεσημέρι του Σαββάτου (08/05).

Ο «Νέϊ» υπέγραψε έως το 2025, και όχι τελικά έως το 2026 όπως υποστήριζαν γαλλικά δημοσιεύματα και ο μισθός του θα εκτοξευθεί στα 30 εκατ. ευρώ ανά σεζόν. Μάλιστα θα υπάρχουν και έξτρα μπόνους σε πιθανή κατάκτηση του Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα μείνω εδώ για τέσσερα ακόμη χρόνια, για να είμαι μέρος του έργου του συλλόγου, να προσπαθώ να κερδίσω τίτλους, να προσπαθήσω να επιτύχουμε το μεγαλύτερο όνειρό μας που είναι το Champions League. Γι 'αυτό χαίρομαι που μένω στο κλαμπ», ήταν τα λόγια του λίγο μετά τις υπογραφές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νεϊμάρ κατέφθασε στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί το 2017, έναντι 222 εκατ. ευρώ. Εκτοτε ο Βραζιλιάνος μετράει 85 γκολ σε 112 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του. Η Παρί, από την πλευρά της, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το παρακάτω βίντεο:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα