Μονακό - Λιόν 2-3: Αποχαιρέτησε τον τίτλο, κινδυνεύει να χάσει και το Champions League! (vid)

Gazzetta team
Μονακό - Λιόν 2-3: Αποχαιρέτησε τον τίτλο, κινδυνεύει να χάσει και το Champions League! (vid)

bet365

Η Μονακό γνώρισε την ήττα (2-3) από τη Λιόν των δέκα παικτών σε ένα θεότρελο ματς και όχι μόνο αποχαιρέτησε τον τίτλο, αλλά κινδυνεύει να χάσει από τους «γκον» την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αποχαιρέτησε οριστικά τα όνειρα για τίτλο η Μονακό, η οποία γνώρισε το βράδυ της Κυριακής την εντός έδρας ήττα (2-3) από τη Λιόν σε ένα «θεότρελο» ματς. Μάλιστα κινδυνεύει να χάσει από τους «γκον» και την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Φόλαντ. Η Λιόν βρήκε το δρόμο για την ισοφάριση με τον Ντεπάι στο 57ο και όχι μόνο δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 70' - αποβλήθηκε ο Κακρέ με δεύτερη κίτρινη - αλλά έφτασε στο 77' στο προβάδισμα με τον Μαρσέλο.

Ο Μπεν Γεντέρ στο 86ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι για τους γηπεδούχους, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στη Λιόν. Ο Σερκί πέρασε στο 88' στον αγωνιστικό χώρο και στο 89' χάρισε τη νίκη (2-3) στους φιλοξενούμενους.

Πλέον Λιλ και Παρί θα παλέψουν για τον τίτλο, ενώ Μονακό και Λιόν για την τρίτη θέση. Η Ρεν γνώρισε την ήττα (1-0) στο Μπορντό και έμεινε πίσω στη μάχη για την Ευρώπη, αντίθετα οι Γιρονδίνοι με το γκολ του Μαρά όπως όλα δείχνουν απέφυγαν τους μπελάδες.

Τεράστιο τρίποντο για τη Λοριάν (2-0) την Ανζέ με τα γκολ των Ουισά και Λεμουάν, έτσι βρίσκεται στο +4 από από την 18η Ναντ. Τα «καναρίνια» συνέτριψαν εκτός έδρας (1-4) την Μπρεστ, αλλά μένει να φανεί κατά πόσο... προλαβαίνουν.

Ο βαθμός δεν άφησε ικανοποιημένη τη Νιμ καθώς με 2-2 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεμς (η οποία ήδη κινείται σε ρυθμούς Όσκαρ Γκαρθία) μοιάζει απίθανο να προλάβει το τρένο της απευθείας παραμονής και θα προσπαθήσει να προσπεράσει τη Ναντ και να έχει τη δεύτερη ευκαιρία των μπαράζ.

Η αδιάφορη Μετς πέρασε με πεντάρα (1-5) από την Ντιζόν, η οποία την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Ligue 2. Εκτός έδρας νίκη και για τη Σεντ-Ετιέν (1-2) στο Μονπελιέ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 35ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

30/4

Μαρσέιγ - Στρασμπούρ 1-1

1/5

Παρί - Λανς 2-1

Λιλ - Νις 2-0

2/5

Μπορντό - Ρεν 1-0

Λοριάν - Ανζέ 2-0

Μπρεστ - Ναντ 1-4

Νιμ - Ρεμς 2-2

Ντιζόν - Μετς 1-5

Μονπελιέ - Σεντ-Ετιέν 1-2

Μονακό - Λιόν 2-3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα