Μονπελιέ – Μαρσέιγ 3-3: «Τρελή» ματσάρα και χαμένη ευκαιρία των Μαρσεγιέζων (vid)

Gazzetta team
Μονπελιέ – Μαρσέιγ 3-3: «Τρελή» ματσάρα και χαμένη ευκαιρία των Μαρσεγιέζων (vid)

bet365

Έχοντας επιστρέψει στο ματς με ανατροπή σε τρία λεπτά, η Μαρσέιγ των 10 παικτών από το 62’ κρατούσε το διπλό κόντρα στη Μονπελιέ στα χέρια της ως το 90+3’, αλλά το έχασε από το «buzzer-beater» του Λαμπόρντ και μαζί την ευκαιρία να περάσει στην 6η θέση.

Ματσάρα για γερά νεύρα με δραματικό φινάλε προσέφεραν Μονπελιέ και Μαρσέιγ στο «Σταντ Ντε Λα Μοζόν». Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι πήγε κόντρα σε όλα, επέστρεψε με πλήρη ανατροπή από το γκολ που δέχθηκε μόλις στα 28’’ από τον Ντελόρ (γρηγορότερο γκολ που δέχεται η Μαρσέιγ τουλάχιστον από το 2006 και συνολικά στη Ligue 1 εδώ και τέσσερα χρόνια) και μάλιστα στο φινάλε του πρώτου μέρους (43’ Μίλικ, 45+1’). Οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» ξανά με το… καλησπέρα και στο 2ο ημίχρονο με σκόρερ τον Λαμπόρντ, αλλά και πάλι οι Μαρσεγιέζοι ύψωσαν ανάστημα στο 71’ με τον Περέν και μάλιστα, παίζοντας από το 62’ με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τσαλέτα-Τσαρ (9η φετινή κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Μαρσέιγ, καμία άλλη ομάδα στα Top-5 πρωταθλήματα δεν έχει πάνω από 7).

Εκεί, όμως, που όλα έδειχναν ότι θα αποδράσει με «χρυσό» τρίποντο, ο Λαμπόρντ πήρε και πάλι το «όπλο» του και διπλασίασε τα τέρματά του στο 90+3’, για το τελικό και χορταστικό 3-3. Έτσι, η Μαρσέιγ έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει προσωρινά τη Λανς στην 6η θέση που οδηγεί στο Conference League, ενώ η Μονπελιέ ακολουθεί την ομάδα της Μασσαλίας στο -3.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα