Μπαπέ: «Κουράστηκα από τα σενάρια, θα παίξει ρόλο αυτό στην απόφασή μου»!

Μπαπέ: «Κουράστηκα από τα σενάρια, θα παίξει ρόλο αυτό στην απόφασή μου»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: «Κουράστηκα από τα σενάρια, θα παίξει ρόλο αυτό στην απόφασή μου»!

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ για πρώτη φορά δήλωσε κουρασμένος απ' όλη την κουβέντα που γίνεται γύρω από το μέλλον του και τόνισε ότι αυτό θα παίξει ρόλο στην απόφασή του για το περιβάλλον στο οποίο θα επιλέξει να αγωνίζεται και την πίεση από τους γύρω του!
Παναθηναϊκός - Μιλάνο: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για το θέμα του μέλλοντός του λίγο μετά το 1-0 επί της Βοσνίας το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, όσα είπε σίγουρα θα θορύβησαν τους οπαδούς της Παρί αλλά και το μεγάλο αφεντικό της ομάδας...

«Προφανώς και με κουράζει όλο αυτό που γίνεται και όλος αυτός ο θόρυβος από τον Τύπο για το μέλλον μου. Θα παίξει ρόλο αυτό στην απόφασή μου. Προφανώς και το ήξερα όμως όταν υπέγραψα στην Παρί ότι θα συμβαίνει αυτό, αλλά δεν είναι το ίδιο με όσους επιστρέφουν στην πατρίδα μας απλά για να παίξουν με την εθνική ομάδα. Εγώ είμαι συνέχεια στην Γαλλία και συνέχεια ακούγονται πράγματα.

Θέλω να παίζω σε ένα περιβάλλον που θα αισθάνομαι καλά γιατί αυτό έχει σημασία και θα ήθελα να πω ότι αν είχα ήδη αποφασίσει θα το ξέρατε. Αν είχα κάνει το επόμενο βήμα θα το είχατε μάθει όλοι. Μόλις πάρω την απόφασή μου θα βγω να το πω να ενημερώσω τον κόσμο» ήταν τα λόγια του Μπαπέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα