Νεϊμάρ: Πληρώνει μόνος του όλους τους μισθούς των υπαλλήλων του οργανισμού του!

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: Πληρώνει μόνος του όλους τους μισθούς των υπαλλήλων του οργανισμού του!

bet365

Εδώ κι έναν χρόνο ο οργανισμός που έχει ιδρύσει ο Νεϊμάρ για άπορα παιδιά στο Σάο Πάουλο δεν λειτουργεί λόγω του κορονοϊού, όμως, ο Βραζιλιάνος αστέρας πληρώνει κανονικότατα όλους τους εργαζόμενους!

Ο «Νέι» φροντίζει για τις οικογένειες των ανθρώπων που εδώ κι έναν χρόνο έχουν μείνει δίχως δουλειά, αφού το Neymar Jr Institution παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας.

Ο οργανισμός αυτός, υπό την ηγεσία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, εδρεύει στο Σάο Πάουλο και βοηθάει τα άπορα παιδιά της περιοχής, ωστόσο, έχει υποστεί μέγα πλήγμα η προσπά​θεια που καταβάλλει ο Νεϊμάρ για την ανατροφή, την εκπαίδευση και την διατροφή των παιδιών όλο αυτό τον καιρό.

Παρ' όλα αυτά, συνεχίζει και πληρώνει μόνος του κάθε μισθό των υπαλλήλων που απασχολεί στον οργανισμό, σε μια αξιέπαινη και απόλυτα υπεύθυνη κίνηση από μέρους του.

The Neymar Jr Institution which helps underprivileged children in Sao Paolo has been closed for a year due to the COVID...

Δημοσιεύτηκε από SPORTbible στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LIGUE 1 Τελευταία Νέα