Μαρσέιγ - Ρεν 1-0: Ο Κιζάνς γλύκανε στο 88' το ντεμπούτο του Σαμπαόλι και «χάλασε» τα γενέθλια

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Ρεν 1-0: Ο Κιζάνς γλύκανε στο 88' το ντεμπούτο του Σαμπαόλι και «χάλασε» τα γενέθλια

bet365

Οι τρεις αλλαγές (Μπενεντέτο, Ενρίκε, Κιζάνς) του Χόρχε Σαμπαόλι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο, συνεργάστηκαν άψογα στο 88ο λεπτό και η Μαρσέιγ νίκησε 1-0 τη Ρεν (η οποία έγινε 120 ετών!) μειώνοντας στο -2 από την 5η Λανς.

Η Μαρσέιγ υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/3) τη Ρεν σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι Χόρχε Σαμπαόλι και Μπρουνό Ζενεζιό έκαναν ντεμπούτο στους δύο πάγκους, αλλά στο τέλος χαμογέλασε μόνον ο Αργεντινός.

Η ομάδα της Μασσαλίας είχε πρόβλημα στο πρώτο μέρος και δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Σαμπαόλι πέρασε τον Ενρίκε στο 62' στη θέση του Καουί, τον Μπενεντέτο στη θέση του Μίλικ στο 71' και τον Κιζάνς στη θέση του Παγιέ στο 81'.

Ο Αργεντινός με τον Βραζιλιάνο συνεργάστηκαν και ο Γάλλος σκόραρε στο 88ο λεπτό - η μπάλα πέρασε από τις τρεις αλλαγές - χαρίζοντας τη νίκη (1-0) στη Μαρσέιγ! Ένα τρίποντο που την ανέβασε στην έκτη θέση με 42 βαθμούς, στο -2 από την 5η (ευρωπαϊκή) θέση όπου βρίσκεται η Λανς.

Η Ρεν (ιδρύθηκε σαν σήμερα πριν από 120 χρόνια) η οποία είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 75ο με το δοκάρι του Τεριέ, έμεινε στη 10η θέση με 38 βαθμούς.

ΜΑΡΣΕΪΓ (Σαμπαόλι): Μανταντά, Λιρόλα, Τσάλετα-Τσαρ, Μπαλέρδι, Άλβαρο, Ναγκατόμο (81' Ροσιά), Καμαρά, Παγιέ (81' Κιζάνς), Καουί (62' Λουίζ Εντρίκε), Τοβέν, Μίλικ (71' Μπενεντέτο).

ΡΕΝ (Ζενεζιό): Γκομίς, Σόπι, Νιαμσί, Αγκέρ, Μαουασά (66' Τριφέρ), Ντόκου, Ν'Ζονζί, Καμαβινγκά (90' Ινού), Γκρενιέ (66' Μπουριζό), Τεριέ, Γκιρασί (85' Ταΐτ).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα