Αποχαιρέτησε τον Μήτρογλου η Μαρσέιγ: «Καλή συνέχεια Kostas» (pic)

Κώστας Τόπας
Αποχαιρέτησε τον Μήτρογλου η Μαρσέιγ: «Καλή συνέχεια Kostas» (pic)

bet365

Η Μαρσέιγ αποχαιρέτησε κι επίσημα τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη.

Από το απόγευμα της Τρίτης (26/01) ο Κώστας Μήτρογλου ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό του Άρη. Ο 33χρονος Έλληνας επιθετικός, με 227 γκολ στην καριέρα του μέχρι στιγμής υπέγραψε στα γραφεία του Άρη (κατέχει και το ρεκόρ όλων των εποχών με 16 γκολ στο Champions League), συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο Κώστας Μήτρογλου χάραξε μια σπουδαία καριέρα σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Φούλαμ, Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατασαράι, Αϊντχόφεν, ενώ για μια δεκαετία περίπου ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας (65 συμμετοχές και 17 γκολ).

Η Μαρσέιγ ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός του έμπειρου φορ πριν επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμού του Άρη, με τους Μασσαλούς να αποχαιρετούν με την σειρά τους σήμερα (27/01) τον Κώστα Μήτρογλου.

«Ο Κώστας Μήτρογλου αποχωρεί από την Ολιμπίκ Μαρσέιγ και επιστρέφει στην πατρίδα του, την Ελλάδα, υπογράφοντας στον Αρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Ο Κώστας Μήτρογλου ήρθε στη Μασσαλία τον Αύγουστο του 2017 και φεύγει μετά από τέσσερις σεζόν, στις οποίες υπήρξαν και δανεισμοί του στη Γαλατάσαραϊ και την Αϊντχόφεν.

Με τα χρώματα της Μαρσέιγ, ο Έλληνας επιθετικός έπαιξε σε 38 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 16 γκολ, μεταξύ των οποίων ένα χατ τρικ στο Κύπελλο Γαλλίας απέναντι στην Μπουργκ. Δε συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Βίλας Μπόας και πλέον θα φορά τη φανέλα του Αρη. Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ τού εύχεται καλή τύχη».

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα